Menu
Просто і смачно – оригінальні рецепти смаженої картоплі

Просто і смачно – оригінальні рецепти смаженої картоплі

Просто і смачно – оригінальні рецепти смаженої картоплі

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ароматна смажена картопля вже давно завоювала серця багатьох любителів смачно поїсти. Така страва готується дуже просто, а головне – швидко. Пропонуємо кілька ненудних варіантів смаженої картоплі, які приготувати під силу кожному.

Смажена картопля на вершковому маслі з паприкою – рецепт

Смажена картопля на вершковому маслі з паприкою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 900 г картоплі
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 30 г вершкового масла

Вершкове масло Яготинский

  • 1 ч. л. сушеного часнику
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
  • 1,5 ч. л. солі
  • зелена цибуля – для подачі

Очистіть картопля і розріжте на дві частини. Викладіть на тарілку і відправте в мікрохвильовку під спеціальною кришкою на 4 хвилини при потужності 800 Вт. Потім остудіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте її на розігрітому в сковороді вершковому маслі і рослинній олії протягом 2 хвилин на середньому вогні. Перемішайте і продовжуйте готувати ще 2 хвилини Додайте сіль, перець і часник. Акуратно перемішайте і продовжуйте смажити картоплю ще 5 хвилин. Всипте паприку і готуйте 10 хвилин, періодично помішуючи. Готову страву посипати зеленою цибулею і подавайте до столу. Приємного апетиту!

Смажена картопля з гарбузом – рецепт

Смажена картопля з гарбузом

Для приготування вам знадобляться:

  • 900 г картоплі
  • 900 г очищеної гарбуза
  • сіль – за смаком
  • базилік – за смаком

Очищену картоплю і гарбуз наріжте невеликими кубиками. Картоплю обсмажуйте близько 10 хвилин, а потім додайте гарбуз. В кінці додайте сіль і базилік. Готово!

Смажена картопля з сиром – рецепт

Смажена картопля з сиром

Візьміть речовини:

  • 6 картоплин
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 зуб. часнику
  • 60-70 г твердий або напівтвердий сир

Твердий сир Славія

  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 3 ст. л. смальцю (свинячий жир)
  • зелень петрушки – за смаком

Очистіть, вимийте і висушіть картоплю. Наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на розтопленому смальці з 1 ст. л. рослинної олії. Акуратно перемішайте кожні 3-4 хвилини на протязі 20 хвилин. Потім додайте подрібнену цибулю, сіль і готуйте під прикритою кришкою ще 5-7 хвилин. Далі посипте картоплю тертим сиром, петрушкою і часником. Продовжуйте готувати 3-4 хвилини. Готово!

Читайте також: Смачно і просто – готуємо картопляні пончики

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття