Просто і смачно – оригінальні рецепти смаженої картоплі
Просто і смачно – оригінальні рецепти смаженої картоплі
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ароматна смажена картопля вже давно завоювала серця багатьох любителів смачно поїсти. Така страва готується дуже просто, а головне – швидко. Пропонуємо кілька ненудних варіантів смаженої картоплі, які приготувати під силу кожному.
Смажена картопля на вершковому маслі з паприкою – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 900 г картоплі
- 2 ст. л. рослинної олії
- 30 г вершкового масла
- 1 ч. л. сушеного часнику
- 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
- 1,5 ч. л. солі
- зелена цибуля – для подачі
Очистіть картопля і розріжте на дві частини. Викладіть на тарілку і відправте в мікрохвильовку під спеціальною кришкою на 4 хвилини при потужності 800 Вт. Потім остудіть картоплю і наріжте невеликими шматочками. Обсмажте її на розігрітому в сковороді вершковому маслі і рослинній олії протягом 2 хвилин на середньому вогні. Перемішайте і продовжуйте готувати ще 2 хвилини Додайте сіль, перець і часник. Акуратно перемішайте і продовжуйте смажити картоплю ще 5 хвилин. Всипте паприку і готуйте 10 хвилин, періодично помішуючи. Готову страву посипати зеленою цибулею і подавайте до столу. Приємного апетиту!
Смажена картопля з гарбузом – рецепт
Для приготування вам знадобляться:
- 900 г картоплі
- 900 г очищеної гарбуза
- сіль – за смаком
- базилік – за смаком
Очищену картоплю і гарбуз наріжте невеликими кубиками. Картоплю обсмажуйте близько 10 хвилин, а потім додайте гарбуз. В кінці додайте сіль і базилік. Готово!
Смажена картопля з сиром – рецепт
Візьміть речовини:
- 6 картоплин
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 зуб. часнику
- 60-70 г твердий або напівтвердий сир
- 1 ст. л. рослинної олії
- 3 ст. л. смальцю (свинячий жир)
- зелень петрушки – за смаком
Очистіть, вимийте і висушіть картоплю. Наріжте на невеликі шматочки і обсмажте на розтопленому смальці з 1 ст. л. рослинної олії. Акуратно перемішайте кожні 3-4 хвилини на протязі 20 хвилин. Потім додайте подрібнену цибулю, сіль і готуйте під прикритою кришкою ще 5-7 хвилин. Далі посипте картоплю тертим сиром, петрушкою і часником. Продовжуйте готувати 3-4 хвилини. Готово!
Читайте також: Смачно і просто – готуємо картопляні пончики
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття