Menu
Осінній настрій – готуємо вечерю з сезонних продуктів

Осінній настрій – готуємо вечерю з сезонних продуктів

Ми підібрали рецепти страв, щоб в цю осінь вас зігрівали не тільки посмішки близьких людей, а й смачна та ситна вечеря.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У холодні пору року наш організм все більше і більше вимагає теплої та ситної вечері. Ми підібрали рецепти страв, щоб в цю осінь вас зігрівали не тільки посмішки близьких людей, а й смачна та ситна вечеря. До того ж, вони складаються з сезонних продуктів – яблук, картоплі, гарбуза, капусти.

Спагеті з капустою калі і томатами – рецепт

Спагеті з капустою калі і томатами

Візьміть інгредієнти:

  • 170 г спагеті
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 червона цибуля
  • 2 зуб. часнику
  • 1 пучок капусти калі
  • 300 г помідорів
  • 1/3 чашки смаженого мигдалю
  • 1/4 тертого твердого сиру

Твердий сир

  • сіль і перець – за смаком

Відваріть пасту, злийте воду, залишивши тільки 1/4 частина склянки. Поверніть спагеті в каструлю.

Розігрійте у великій сковороді оливкову олію. Додайте подрібнену цибулю, часник, сіль та перець. Готуйте на середньому вогні до золотистого кольору. Додайте капусту калі і готуйте, поки вона не стане м'якою. Потім додайте томати і смажте ще 3 хвилини.

Пересипе вміст сковороди в каструлю зі спагеті і додайте 1/4 склянки води, подрібнені горіхи і тертий сир. Ретельно перемішайте. Розкладіть по тарілках і подавайте до столу.

Смачного!

Читайте також: Як і з чим приготувати смачні деруни — 5 рецептів справжніх дерунів

Картопляні деруни з кабачками і яблуками – рецепт

Картопляні деруни з кабачками і яблуками

Візьміть інгредієнти:

  • 4 картоплі
  • 2 кабачка
  • 1 яблуко
  • 1 яйце
  • 4 ст. л. манної крупи
  • 1 ч. л. приправи – за смаком
  • сіль – за смаком
  • рослинна олія – для смаження

Натріть на крупній тертці кабачки, картоплю і яблука. Додайте яйце, манну крупу, приправи і посоліть. Ретельно перемішайте.

Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте деруни з обох сторін до готовності.

Смачного!

Гарбузовий тарт – рецепт

Гарбузовий тарт

Візьміть інгредієнти:

  • 280 г гарбуза
  • 125 г борошна
  • 50 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 2 яйця
  • 60 г сметани

Сметана

  • 35 г цукру
  • щіпка солі, кориці, мускатного горіха, меленого імбиру

Перетріть просіяне борошно з холодним вершковим маслом. Додайте 1 яйце, посоліть і замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на пів години.

Змастіть вершковим маслом форму для випічки і присипте борошном. Розкачайте тісто і викладіть його в форму. Сформуйте невисокі бортики. Проколіть дно виделкою і застеліть пергаментним папером. Зверху покладіть вантаж, наприклад, квасолю.

Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Запечіть м'якоть гарбуза в духовці і трохи остудіть її. Потім подрібніть за допомогою блендера, додайте 1 яйце, сметану і спеції.

Готову начинку перекладіть в тарт і випікайте ще 25 хвилин.

Смачного!

Більше смачних рецептів з гарбузом – в статті Що приготувати з гарбуза – 4 класних рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття