
Осінній настрій – готуємо вечерю з сезонних продуктів
Ми підібрали рецепти страв, щоб в цю осінь вас зігрівали не тільки посмішки близьких людей, а й смачна та ситна вечеря.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У холодні пору року наш організм все більше і більше вимагає теплої та ситної вечері. Ми підібрали рецепти страв, щоб в цю осінь вас зігрівали не тільки посмішки близьких людей, а й смачна та ситна вечеря. До того ж, вони складаються з сезонних продуктів – яблук, картоплі, гарбуза, капусти.
Спагеті з капустою калі і томатами – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 170 г спагеті
- 2 ст. л. оливкової олії
- 1 червона цибуля
- 2 зуб. часнику
- 1 пучок капусти калі
- 300 г помідорів
- 1/3 чашки смаженого мигдалю
- 1/4 тертого твердого сиру
- сіль і перець – за смаком
Відваріть пасту, злийте воду, залишивши тільки 1/4 частина склянки. Поверніть спагеті в каструлю.
Розігрійте у великій сковороді оливкову олію. Додайте подрібнену цибулю, часник, сіль та перець. Готуйте на середньому вогні до золотистого кольору. Додайте капусту калі і готуйте, поки вона не стане м'якою. Потім додайте томати і смажте ще 3 хвилини.
Пересипе вміст сковороди в каструлю зі спагеті і додайте 1/4 склянки води, подрібнені горіхи і тертий сир. Ретельно перемішайте. Розкладіть по тарілках і подавайте до столу.
Смачного!
Читайте також: Як і з чим приготувати смачні деруни — 5 рецептів справжніх дерунів
Картопляні деруни з кабачками і яблуками – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 4 картоплі
- 2 кабачка
- 1 яблуко
- 1 яйце
- 4 ст. л. манної крупи
- 1 ч. л. приправи – за смаком
- сіль – за смаком
- рослинна олія – для смаження
Натріть на крупній тертці кабачки, картоплю і яблука. Додайте яйце, манну крупу, приправи і посоліть. Ретельно перемішайте.
Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте деруни з обох сторін до готовності.
Смачного!
Гарбузовий тарт – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 280 г гарбуза
- 125 г борошна
- 50 г вершкового масла
- 2 яйця
- 60 г сметани
- 35 г цукру
- щіпка солі, кориці, мускатного горіха, меленого імбиру
Перетріть просіяне борошно з холодним вершковим маслом. Додайте 1 яйце, посоліть і замісіть тісто. Загорніть його в харчову плівку і відправте в холодильник на пів години.
Змастіть вершковим маслом форму для випічки і присипте борошном. Розкачайте тісто і викладіть його в форму. Сформуйте невисокі бортики. Проколіть дно виделкою і застеліть пергаментним папером. Зверху покладіть вантаж, наприклад, квасолю.
Відправте тісто в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Запечіть м'якоть гарбуза в духовці і трохи остудіть її. Потім подрібніть за допомогою блендера, додайте 1 яйце, сметану і спеції.
Готову начинку перекладіть в тарт і випікайте ще 25 хвилин.
Смачного!
Більше смачних рецептів з гарбузом – в статті Що приготувати з гарбуза – 4 класних рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття