Menu
Худнемо на молочних продуктах — які бувають дієти на молоці та йогурті

Худнемо на молочних продуктах — які бувають дієти на молоці та йогурті

Експрес-дієта на молоці та бананах, дієта на молоці та меді, біла молочна дієта, йогуртова дієта — у цій статті ми розповімо, які бувають дієти на молоці та йогурті.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Молоко, кефір, ряжанка, кисломолочний сир, йогурт — смачні та поживні продукти, в яких міститься багато корисних речовин (вітаміни, мікроелементи, білок). Молочні та кисломолочні продукти рекомендується вживати, якщо ви хочете добре себе почувати та щоб забезпечувати свій організм всіма необхідними речовинами. Крім того, існує безліч дієт на молочних та кисломолочних продуктах — про них ми й розповімо у цій статті.

Якщо ви вирішили сідати на дієту — що потрібно враховувати

Сьогодні для тих, хто хоче схуднути, існує безліч дієт, які допомагають скинути вагу — від розвантажувальних днів та експрес-дієт, розрахованих на швидкий результат, до методик, розрахованих на більш тривалий період. Однак, перед тим, як сідати на дієту, слід враховувати деякі моменти:

  • Будь-яка дієта для схуднення може бути протипоказана окремим людям — зокрема, людям з харчовими розладами, вагітним жінкам та іншим.
  • Перед тим як сідати на дієту, бажано проконсультуватися з лікарем.

ваги

Які бувають дієти на молоці

Молоко — продукт, в якому міститься багато корисного білка, необхідного для кісток кальцію та інші корисні речовини. Молоко входить до складу багатьох дієт, в тому числі дієт для схуднення.

молоко

Дієта на молоці та бананах

Дієта на молоці та бананах — це експрес-дієта, тобто дієта, розрахована на швидкий результат. Триває така дієта чотири дні — за цей час можна скинути приблизно чотири кілограми.
Бананово-молочна дієта — дуже проста. Під час дієти ви споживаєте в день не більше 1000 калорій (добова норма дорослої людини складає приблизно 2000 калорій), завдяки чому швидко худнете. Денний раціон становить 3–4 банани та 3 склянки молока в день. Замінити молоко можна знежиреним кефіром або йогуртом без добавок.

коктейль

Більше про цю дієту — у статті Дієта на молоці та бананах — 4 кілограми за 4 дні

Дієта на манго та молоці

Ще одна експрес-дієта, розрахована на швидкий результат — це дієта на манго та молоці. Вона триває три дні, за цей час можна скинути три кілограми. На цій дієті, в середньому ви споживаєте 800 калорій на добу, завдяки чому швидко скидаєте вагу.
Дієти на манго й молоці дуже просто дотримуватися: ваш денний раціон складе три манго та три склянки молока (молоко можна замінити кефіром або йогуртом). Плоди манго повинні бути стиглими, а молочні продукти — без будь-яких добавок і, звичайно ж, без цукру.

кефір

Більше про цю дієту — в статті Худнемо швидко та смачно — 7 експрес-дієт на всі випадки життя

Дієта на молоці та меді

Для тих, хто жити не може без солодкого, сподобається дієта на молоці та меді. Під час цієї дієти можна вживати найрізноманітніші продукти: молоко та знежирені кисломолочні продукти, ягоди та фрукти, некрохмалисті овочі, зелень, натуральний мед. В середньому, за день ви повинні споживати не більше, ніж 1000 калорій.

мед

Більше про цю дієту — в статті Дієта для ласунів — як схуднути на молоці та меді

Біла молочна дієта

Біла дієта — система харчування, в рамках якої можна вживати в основному продукти білого кольору. Існують різні види білої дієти: молочна, рисова, квасолева. Під час молочної білої дієти, якщо порівнювати з іншими дієтами, можна вживати порівняно багато продуктів, а саме: молоко, кисломолочний сир, вівсянку, білий рис, відварене куряче м'ясо та біле рибне філе, білокачанну та пекінську капусту.

жінка

Детальніше про білу молочну дієту — у статті Біла дієта — як скинути 5 кілограмів за один тиждень

Як схуднути на йогурті

Якщо й існує продукт, який буде корисний практично кожному, то це, звичайно ж, йогурт. У йогурті міститься рекордна кількість корисних речовин (пробіотики, калій, фосфор, вітаміни групи B), йогурт корисний для кісток та суглобів, йогурт покращує загальне самопочуття та імунітет. Крім того, йогурт покращує травлення й допомагає скинути вагу.

йогрут

Одна з найбільш відомих дієт на основі натурального йогурту — це йогуртова дієта доктора Зейка, розроблена понад півстоліття тому. Ця дієта триває 10 днів і завдяки вмісту йогурту допомагає скинути вагу без шкоди для здоров'я. Крім того, йогуртова дієта доктора Зейка — досить щадна, її легко витримати.

десерт

Більше про цю дієту — читайте в статті Йогуртова дієта доктора Зейка — худнемо з користю для здоров'я

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття