Menu
Худнемо на кисломолочних продуктах — дієти на кисломолочному сирі та кефірі

Худнемо на кисломолочних продуктах — дієти на кисломолочному сирі та кефірі

Дієта на гречці й кефірі, дієта на хлібі та кефірі, розвантажувальні дні на кисломолочному сирі та кефірі, дієта «Шість пелюсток», біла дієта — у цій статті розповідаємо, які бувають дієти на кисломолочному сирі та кефірі.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Кисломолочний сир, кефір, готова до вживання закваска, ряжанка, простокваша — смачні продукти, в яких міститься багато корисних речовин (пробіотики, вітаміни, мікроелементи). Щоб добре себе почувати, рекомендується вживати кисломолочні продукти щодня — як окремий продукт, у складі смузі або корисних десертів.

кефір

Крім того, на кисломолочних продуктах існує багато ефективних дієт для схуднення — про них ми й розповімо у цій статті.

Дієта на гречці та кефірі

Якщо ви стежите за фігурою і час від часу сидите на дієтах, то напевно чули про таку дієту, як дієта на гречці та кефірі. Ця дієта — одна з найпопулярніших для того, щоб швидко скинути зайві кілограми (за тиждень можна скинути більше, ніж 5 кілограмів).
Перевага цієї дієти полягає в тому, що вам знадобляться тільки прості та доступні продукти (гречка і кефір — це недорого) і в тому, що вам майже не доведеться готувати (гречку потрібно запарювати, а не варити). У той же час, у гречано-кефірної дієти, як і у будь-якої іншої дієти, є свої особливості та протипоказання.

гречка

Більше про цю дієту — у статті Як схуднути швидко, легко та без шкоди для здоров'я — дієта на гречці та кефірі

Дієта на хлібі та кефірі

Ще одна дуже проста та ефективна дієта для схуднення — це дієта на хлібі та кефірі, розрахована на три дні (за цей час можна скинути приблизно три кілограми). На цій дієті, ваш денний раціон буде складатися з трьох шматків хліба та півтора літра кефіру. Хліб для дієти краще брати чорний, цільнозерновий або дієтичні хлібці без дріжджів.

кефір

Більше про цю дієту — у статті Худнемо швидко та смачно —7 експрес-дієт на всі випадки життя

Дієта на кефірі через день

Особливість цієї дієти — в тому, що один день можна їсти, як зазвичай (але не більше, ніж 1500 калорій), а на другий день можна пити тільки кефір (1,5 літра кефіру за день). Дотримуватися такого режиму харчування можна два тижні, виходити з дієти потрібно поступово.

ваги

Більше — в статті Як швидко схуднути на кефірі — 6 кефірних дієт

Розвантажувальні дні

Розвантажувальні дні — це не тільки спосіб схуднення, але й спосіб очистити організм. Вони покращують обмін речовин, допомагають вивести шлаки з організму, а крім того — привчають ваш шлунок до меншої кількості їжі. Існує багато видів розвантажувальних днів: розвантажувальні дні на фруктах, овочах, кисломолочному сирі, кефірі, на гречці та кефірі. У той же час, такий спосіб схуднення має свої протипоказання.

творіг

Про це — у статті Розвантажувальні дні — що потрібно знати та які бувають розвантажувальні дні

Дієта «Шість пелюсток»

Існує багато дієт й на кисломолочному сирі. Одна з них — дієта «Шість пелюсток». Вона триває шість днів та складається з шести послідовних монодієт, коли вуглеводні дні чергуються з білковими: рибний день, овочевий день, м'ясний день, злаковий день, сирний день (в цей день також можна пити кефір) і фруктовий день.

творіг

Більше про цю дієту — у статті Як швидко схуднути після свят — дієти на кисломолочному сирі

Біла дієта

Біла дієта — це не одна дієта, а загальна назва для декількох дієт: молочної, рисової, фасолевої. Під час білої дієти, якщо порівнювати з іншими дієтами, можна вживати порівняно багато продуктів, а саме: молоко, молочні та кисломолочні продукти (сир, кефір, простоквашу, ряжанку, йогурт), білий рис, вівсянку, квасолю, відварене куряче м'ясо та біле рибне філе, яйця, білокачанну та пекінську капусту, фрукти.

молоко

Детальніше про білу дієту — читайте в статті Біла дієта — як скинути 5 кілограмів за один тиждень

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття