
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Цибулевий суп відноситься до французької кухні, але готують його в усьому світі. Традиційний цибулевий суп складається з цибулі, яловичого бульйону, сиру і грінок, але з часом створюється все більше і більше варіацій цієї страви.
Пропонуємо вам кілька рецептів смачного і корисного цибулевого супу.
Цибулевий суп по-французьки – рецепт
Вам знадобляться:
- 6 цибулин
- 3 зуб. часнику
- 6 шматочків французького багета
- 2 склянки тертого сиру
- 0,5 склянки білого сухого вина
- 9 склянок овочевого бульйону
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. борошна
- 1 ч. л. цукру
- 2 ч. л. свіжого подрібненого чебрецю
Подрібніть часник і тонко наріжте цибулю. Розігрійте олію у великій каструлі і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додайте часник, чебрець і цукор. Готуйте ще пів години, постійно помішуючи. Всипте борошна і готуйте 2-3 хвилини, продовжуючи помішувати. Влийте вино, перемішайте і поступово додайте бульйон. Доведіть до кипіння, зніміть піну і готуйте на слабкому вогні ще 45 хвилин.
Тим часом розігрійте духовку і обсмажте хліб до золотистого кольору з обох сторін. Потім натріть його часником.
Перелийте суп в жароміцні мисочки і поставте їх на деко. Зверху викладіть тости і посипте сиром. Відправте в духовку на 2-3 хвилини, щоб розплавився сир.
Готово! Смачного!
Цибулевий суп з картоплею – рецепт
Вам знадобляться:
- 50 г вершкового масла
- 2 подрібненого цибулі порей 350 г картоплі
- 900 г курячого або овочевого бульйону
- сіль і перець – за смаком
- свіжа петрушка для сервірування
У великій каструлі розігрійте 2 ст. л. вершкового масла та обсмажте цибулю порей і ріпчасту цибулю протягом 7 хвилин. Потрібно щоб цибуля стала м'якою, але не золотистистою. Додайте очищену картоплю і готуйте ще 2-3 хвилини. Залийте овочі бульйоном і доведіть масу до кипіння. Потім зменшіть вогонь і продовжуйте варити ще пів години.
Додайте сіль, перець, вершкове масло і добре перемішайте.
Готово!
Цибулевий суп-пюре – рецепт
Вам знадобляться:
- 1 кг нарізаної кільцями ріпчастої цибулі
- 150 г жирних вершків
- 120 г вершкового масла
- 1 лавровий лист
- 100 г білого сухого вермуту
- 1 л курячого або овочевого бульйону
- сіль і перець – за смаком
- грінки та цибулю-шніт – для сервірування
Візьміть велику каструлю і розігрійте 75 г вершкового масла. Відкладіть 200 г цибулі, а решта обсмажте разом з лавровим листом протягом пів години, постійно помішуючи. Влийте вермут, доведіть до кипіння і готуйте поки не випарується вся рідина. Потім додайте бульйон і по 1 ч. л. солі і перцю. Доведіть суміш до кипіння і готуйте на маленькому вогні протягом 5 хвилин. Зніміть суп з плити і дайте йому охолонути. Потім видаліть лавровий лист і подрібніть за допомогою блендера до однорідної консистенції.
Обсмажте під закритою кришкою залишився лук на вершковому маслі до м'якості. Потім, постійно помішуючи, готуйте до золотистого кольору.
У суп-пюре додайте вершки і розігрійте в каструлі. Не доводьте до кипіння. Додайте сіль, перець і лимонний сік. Потім викладіть смажену цибулю, прогрійте близько хвилини і подавайте в порційних тарілках, прикрасивши шніт.
Смачного!
Читайте також: Супи на молоці — новий погляд на звичну страву
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття