Menu
Готуємо торти з млинців з різними начинками — найсмачніші рецепти

Готуємо торти з млинців з різними начинками — найсмачніші рецепти

Готуємо торти з млинців з різними начинками — найсмачніші рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Якщо ви хочете приготувати класний і дуже смачний торт, то спробуйте замінити звичайні коржі на солодкі млинці, додавши ніжну начинку. Виходить неймовірно апетитно!

Готуємо млинці для торта — покрокова інструкція

млинці для торта

Вам знадобляться:

  • 450 г борошна
  • 5 курячих яєць
  • 4 ст. л. цукру
  • 850 мл молока

Молоко

  • 25 г вершкового масла
  • 1 лимон

З'єднайте борошно і цукор. Зробіть невелике заглиблення і вбийте яйця. Добре перемішайте суміш. Потім поступово вливайте молоко і акуратно замішуйте тісто. Додайте розтоплене вершкове масло і знову перемішайте. Додайте лимонну цедру і залиште тісто на годину. Потім випікайте млинці в розігрітій сухій сковороді з антипригарним покриттям з обох боків до золотистого кольору.

Далі готуємо начинки для млинцевого торта, які підійдуть на будь-який смак.

Малинова начинка для млинцевого торта — рецепт

Малинова начинка для млинцевого торта

Вам знадобляться:

  • 250 г малини
  • 200 г малинової конфітюру
  • 1 ст. л. тертого мигдалю
  • 1 ст. л. фісташок

Подрібніть малину. Візьміть млинець і розподіліть малиновий конфітюр. Викладіть наступний млинець і розкладіть малину. Проробіть цю процедуру з іншими млинцями. Зверху прикрасьте ягодами, мигдалем і фісташками. Готово!

Сметанний крем для млинцевого торта — рецепт

Сметанний крем для млинцевого торта

Вам знадобляться:

  • 250 г сметани

сметана

  • 100 г жирних вершків
  • 50 г цукрової пудри

З'єднайте всі інгредієнти і збийте за допомогою блендера. Потім зберіть торт. Змастіть всі шари млинчиків, рівняючи їх в процесі. Готово! Можна прикрасити улюблений ягодами.

Персиково-шоколадна начинка для млинцевого торта — рецепт

Персиково-шоколадна начинка для млинцевого торта

Візьміть інгредієнти:

  • 8 консервованих персиків
  • 1 стакан сметани
  • 3 ст. л. цукру
  • 1,5 плитки шоколаду
  • 100 мл вершків

Сливки

волоські горіхи — для присипки

Збийте сметану з цукром до кремоподібного стану. Розігрійте на сковороді вершки і додайте шматочки шоколаду. Добре перемішайте суміш до однорідного стану. Потім подрібніть персики за допомогою блендера. Збираємо торт: змащуйте кожен шар млинчика чергуючи кремами на свій смак. Готово!

Читайте також: Як приготувати французькі тости — смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття