Готуємо торт без випічки — 3 незвичайних рецепти
Швидко, смачно і просто — головне кредо цих тортів.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Швидко, смачно і просто — головне кредо цих тортів. Більше не потрібно годинами стояти на кухні, щоб приготувати ласощі. Досить виділити кілька хвилин і неймовірно смачний торт для всієї родини готовий. Пропонуємо кілька легких рецептів.
Торт з арахісовим маслом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 30 шт. шоколадного печива
- 6 ст. л. вершкового масла
- 3/4 склянки цукру
- 1/3 склянки арахісового масла
- 1/2 л. кориці
- 100 г вершкового сиру
- 1 стакан збитих вершків
Перекладіть печиво в чашу бленлера і подрібніть його. Якщо у вас немає блендера, можна скористатися поліетиленовим пакетом, подрібнивши печиво вручну.
В окремій ємності з'єднайте печиво, 1/2 чашки цукру, розтоплене масло і корицю. Ретельно перемішайте і перекладіть суміш у форму. Утрамбуйте і відправте в холодильник.
Тим часом збийте арахісове масло 1/4 чашки цукру, вершки і вершковий сир. Отриману масу викладіть на корж з печива. Знову відправте форму на 3 години в холодильник.
Готово!
Торт "Снікерс" без випічки — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 16 шт. печива (топлене молоко)
- 380 г вареного згущеного молока
- 180 г вершкового масла
- 100 г солоного арахісу
- 50 мл молока
- 6 цукерок "Снікерс"
Приготуйте крем. Для цього збийте вершкове масло кімнатної температури протягом 3 хвилин і поступово додайте згущене молоко, продовжуючи збивати.
Сформуйте торт. Для цього візьміть контейнер і застеліть харчовою плівкою. Викладіть перший шар печива. Просочіть печива молоком. Викладіть крем і посипте солоним арахісом. Потім знову викладіть печиво, крем і знову печиво. Накрийте контейнер кришкою і залиште на деякий час. Він повинен просочитися. Потім переверніть за допомогою плівки на тарілку, прикрасьте снікерсом і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Незвичайний торт з хліба і ананасів — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 700 г сметани
- 1 банка консервованих ананасів
- 8 ст. л. цукрова пудра
- Білий хліб
Візьміть батон і зріжте з нього шкірку. Наріжте м'якоть на кубики. В окремій ємності з'єднайте сметану і цукрову пудру. Наріжте ананаси невеликими шматочками. Візьміть глибоку миску і застеліть харчовою плівкою.
На дно викладіть трохи крему, далі шматочки батона, потім ананас і знову крем. Зробіть ще два таких же шари. Можна більше — за бажанням. Накрийте торт харчовою плівкою і відправте в холодильник.
Готово!
Читайте також: Готуємо простий та ніжний сметанник – рецепти ідеального десерту
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття