Готуємо суп з плавлених сирків — рецепти і поради
Ніжний і ароматний суп з плавлених сирків неодмінно урізноманітнить ваше меню, а для когось стане справжнім відкриттям.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ніжний і ароматний суп з плавлених сирків неодмінно урізноманітнить ваше меню, а для когось стане справжнім відкриттям.
Пропонуємо кілька смачних і простих рецептів супів з плавлених сирків, які обов'язково увійдуть у ваше повсякденне меню.
Суп з плавлених сирків з грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 плавлених сирка
- 7-8 середніх шампіньйонів
- 2-3 картоплі
- 1 морква
- Рослинна олія
- Сіль
- Зелень
Промийте і наріжте гриби. Обсмажте їх на рослинній олії протягом 8 хвилин. Моркву натріть на дрібній тертці і також обсмажте на сковороді.
Очистіть і наріжте дрібними кубиками картоплю. Натріть плавлений сир. Налийте в каструлю води і дайте їй закипіти. Потім додайте картоплю, гриби і моркву. Варіть суп протягом 10 хвилин. Потім додайте терті сирки і посоліть масу. Добре перемішайте, поки вони не розчиняться і продовжуйте варити суп на повільному вогні ще 5 хвилин.
Подрібніть зелень і посипте перед подачею.
Готово!
Сирний суп з креветками — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г плавленого сиру
- 1 ріпчаста цибуля
- 30 г кропу
- 200 г очищених креветок
- 200 г картоплі
- 100 г моркви
- 40 мл соняшникової олії
- 30 г петрушки
- Морська сіль — за смаком
Налийте в каструлю 1,5 літра води і поставте її закип'ятити. Очистіть картоплю і наріжте невеликими кубиками. Перекладіть її в воду разом з сиром і посоліть суп.
Очистіть цибулю і моркву. Цибулю подрібніть, а моркву натріть на дрібній тертці. Обсмажте їх на рослинній олії до золотистого кольору. Потім перекладіть овочі в каструлю, коли картопля буде готовою. Додайте креветки і доведіть до кипіння. Посипте зеленню і подавайте до столу.
Готово!
Більше цікавих рецептів читайте в статті Сирні супи — 4 покрокових рецепти з різних країн світу
Сирний суп і червоною рибою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г лосося
- 300 г картоплі
- 1 морква
- 1 цибуля
- 200 г плавленого сиру
- 50 г вершкового масла
- 2 л води
- Сухі спеції
Наріжте рибу на невеликі стейки і варіть на середньому вогні протягом 15-20 хвилин. Після цього перекладіть в бульйон лавровий лист і чорний перець горошком.
Очистіть цибулю і моркву. Подрібніть цибулю і натріть моркву на дрібній тертці. Обсмажте овочі на дрібному вогні протягом 5 хвилин.
Картоплю наріжте на невеликі кубики.
З бульйону зніміть пінку, яка утворилась. Потім дістаньте рибу і додайте картоплю. Варіть суп ще 15 хвилин. Потім додайте овочі і продовжуйте варити ще 5 хвилин. Після цього додайте плавлений сир і варіть суп до готовності.
Розділіть рибу і перекладіть до супу. Додайте сіль, перець і подавайте до столу.
Готово!
Читайте також: Готуємо гороховий суп – 5 незвичайних ідей смачної страви
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття