
Готуємо страви італійської кухні – смачні рецепти пасти каннеллоні
Готуємо страви італійської кухні – смачні рецепти пасти каннеллоні
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Каннеллоні – це різновид макаронних виробів (пасти) у вигляді великих трубочок, які наповнюються начинкою. Окрім м'ясної начинки можна використовувати сир, зелень, овочі, яйця, риба – за смаком. Таку страву можна приготувати як на сімейну вечерю, так і на свято.
Каннеллоні з м'ясною начинкою – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200-250 г каннеллоні
- 500 г м'ясного фаршу (за смаком)
- 500 г помідорів
- 200 г цибулі
- 3 зуб. часнику
- 150 г сиру (твердого)
- рослинну олію
- сіль і перець – за смаком
Для соусу бешамель вам знадобляться:
- 50 г вершкового масла
- 3 ст. л. борошна
- 1 л молока
- сіль і перець – за смаком
Подрібніть цибулю, часник і обсмажте на олії. Додайте фарш і продовжуйте готувати. З помідорів зніміть шкірку і поріжте на невеликі шматочки. Потім додайте їх до фаршу разом з сіллю і перцем. Готуйте близько 10-15 хвилин. Остудіть начинку, а тим часом приготуйте соус бешамель. Для цього розтопіть вершкове масло, додайте борошна і злегка обсмажте. Потім додайте молоко, сіль і перець і варіть до загустіння.
Наповніть каннеллоні фаршем, сильно не набиваючи їх, щоб при готуванні вони не розпалися. Викладіть половину соусу в форму для запікання, а потім розкладіть каннеллоні і залийте соусом. Відправте страву в духовку на півгодини при 180 градусах. Потім посипте тертим сиром і випікайте ще 15 хвилин.
Приємного апетиту!
Каннеллоні з зеленню і сиром – рецепт
Вам знадобляться:
- 250 г каннеллоні
- 300 г розсільного сиру
- 100 г пармезану
- 1 пучок зелені
- 2 ст. л. кедрових горіхів
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 яйце
- 1-2 зуб. часнику
- сіль – за смаком
Каннеллоні відваріть до напівготовності і дайте їм охолонути. Тим часом приготуйте соус: з'єднайте подрібнену зелень і часник з оливковою олією.
Обсмажте горіхи і з'єднайте їх з нарізаним сиром і фаршем. Добре перемішайте. Додайте соус і знову перемішайте. Заповніть фаршем каннеллони і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готово!
Каннеллоні з грибами – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 250 г каннеллоні
- 800 грибів
- 2 ст. л. рослинної олії
- по одному пучку зеленого кропу і цибулі
- 150 г ріпчастої цибулі
- 1-2 зуб. часнику
- 100 г сулугуні
- 100 г твердого сиру
- 250 мл жирних вершків
- сіль, чорний перець, куркума – за смаком
Відваріть каннеллоні близько 5 хвилин в підсоленій воді. Потім розріжте кожну трубочку поперек і збризніть рослинною олією. Подрібніть гриби, часник і цибулю. Потім обсмажте їх на вершковому маслі і додайте нарізану зелень, сулугуні і спеції. Добре перемішайте і зніміть з вогню. Наповніть каннеллоні фаршем і розкладіть їх вертикально в змащену маслом форму. Збийте вершки з половиною тертого сиру і додайте спеції. Залийте трубочки соусом і посипте сиром, що залишився. Відправте запікатися в духовку при температурі 200 градусів на 20 хвилин. Смачного!
Читайте також: Ідеальний бешамель – рецепти простого і універсального соусу
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття