Menu
Готуємо страву італійської кухні – 3 рецепти ідеальної піци

Готуємо страву італійської кухні – 3 рецепти ідеальної піци

Готуємо страву італійської кухні – 3 рецепти ідеальної піци

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Одна з найпопулярніших у всьому світі страва – піца. Її обожнюють як дорослі, так і діти. Існує безліч рецептів, як приготувати піцу в домашніх умовах. Але вони часто далекі від канонів створення справжнього кулінарного шедевра.

Пропонуємо рецепти смачної, ароматної, справжньої італійської піци, яку легко приготувати в домашніх умовах.

Готуємо ідеальне тісто для справжньої італійської піци – покрокова інструкція

тісто для піци

Візьміть інгредієнти:

  • 1 стакан води
  • 1 склянка борошна
  • оливкова олія
  • по 1 ч. л. солі, цукру і дріжджів

В теплу воду додайте борошно, дріжджі, сіль і цукор. Як тільки дріжджі заграют – всипте решту борошна і оливкову олію. Замісіть тісто. Після чого розкатайте його. Тісто готове!

Італійська піца з морепродуктами – рецепт

Італійська піца з морепродуктами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 г тіста
  • 200 г замороженого «морського коктейлю»
  • 100 г томатної пасти
  • 50 г сиру Моцарелла

Моцарелла

  • 20 г сиру Пармезан

Парменталь

  • 1 болгарський перець
  • 10 шт. чорних маслин
  • 1 ст. л. каперсів
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • сіль, перець – за смаком

Розкатайте тісто в формі кола. Змастіть томатною пастою. Зверху покладіть морепродукти. Наріжте болгарський перець і рівномірно розподіліть разом з маслинами і каперсами. Збризніть рослинною олією, додайте сіль і перець. Натріть зверху сир і відправте в розігріту духовку на 20 хвилин.

Класична італійська піца «Маргарита» - рецепт

Класична італійська піца «Маргарита»

Вам знадобиться:

  • 250 г тіста
  • 100 г томатного соусу
  • 1 помідор
  • 150 г Моцарелли
  • 10 листочків базиліка

Розкатайте тісто і змастіть соусом. Деко для випічки застеліть пергаментним папером, перекладіть тісто і відправте в духовку на 5-7 хвилин при 250 градусах. Готуємо начинку: помідори наріжте на кружечки, а сир – пластами товщиною 5 мм. Потім перекладіть на піцу сир, помідори і подрібнену зелень. Відправте в духовку на 10 хвилин. Готово!

Італійська піца «4 сири» - рецепт

Італійська піца «4 сири»

Візьміть інгредієнти:

  • 250 г тіста
  • 100 г томатного соусу
  • сир Моцарелла (одна кулька)
  • по 50 г сирів Горгонзолла, Пармезан, Фонтіна
  • базилік або рукола

Розкатайте тісто і змастіть соусом. Натріть сир Пармезан на дрібній тертці, а Фонтіна – на крупній. Моцарелу і Горгонзолла порвіть руками. Розподіліть сири по тісту. Відправте піцу в розігріту до 250 градусів духовку на 10 хвилин. Прикрасьте базиліком або руколою. Смачного!

Читайте також: Як та з чим приготувати смачну піцу — 2 рецепти тіста та 10 ідей для начинки

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття