Готуємо страву італійської кухні – 3 рецепти ідеальної піци
Готуємо страву італійської кухні – 3 рецепти ідеальної піци
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Одна з найпопулярніших у всьому світі страва – піца. Її обожнюють як дорослі, так і діти. Існує безліч рецептів, як приготувати піцу в домашніх умовах. Але вони часто далекі від канонів створення справжнього кулінарного шедевра.
Пропонуємо рецепти смачної, ароматної, справжньої італійської піци, яку легко приготувати в домашніх умовах.
Готуємо ідеальне тісто для справжньої італійської піци – покрокова інструкція
Візьміть інгредієнти:
- 1 стакан води
- 1 склянка борошна
- оливкова олія
- по 1 ч. л. солі, цукру і дріжджів
В теплу воду додайте борошно, дріжджі, сіль і цукор. Як тільки дріжджі заграют – всипте решту борошна і оливкову олію. Замісіть тісто. Після чого розкатайте його. Тісто готове!
Італійська піца з морепродуктами – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г тіста
- 200 г замороженого «морського коктейлю»
- 100 г томатної пасти
- 50 г сиру Моцарелла
- 20 г сиру Пармезан
- 1 болгарський перець
- 10 шт. чорних маслин
- 1 ст. л. каперсів
- 1 ст. л. рослинної олії
- сіль, перець – за смаком
Розкатайте тісто в формі кола. Змастіть томатною пастою. Зверху покладіть морепродукти. Наріжте болгарський перець і рівномірно розподіліть разом з маслинами і каперсами. Збризніть рослинною олією, додайте сіль і перець. Натріть зверху сир і відправте в розігріту духовку на 20 хвилин.
Класична італійська піца «Маргарита» - рецепт
Вам знадобиться:
- 250 г тіста
- 100 г томатного соусу
- 1 помідор
- 150 г Моцарелли
- 10 листочків базиліка
Розкатайте тісто і змастіть соусом. Деко для випічки застеліть пергаментним папером, перекладіть тісто і відправте в духовку на 5-7 хвилин при 250 градусах. Готуємо начинку: помідори наріжте на кружечки, а сир – пластами товщиною 5 мм. Потім перекладіть на піцу сир, помідори і подрібнену зелень. Відправте в духовку на 10 хвилин. Готово!
Італійська піца «4 сири» - рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 250 г тіста
- 100 г томатного соусу
- сир Моцарелла (одна кулька)
- по 50 г сирів Горгонзолла, Пармезан, Фонтіна
- базилік або рукола
Розкатайте тісто і змастіть соусом. Натріть сир Пармезан на дрібній тертці, а Фонтіна – на крупній. Моцарелу і Горгонзолла порвіть руками. Розподіліть сири по тісту. Відправте піцу в розігріту до 250 градусів духовку на 10 хвилин. Прикрасьте базиліком або руколою. Смачного!
Читайте також: Як та з чим приготувати смачну піцу — 2 рецепти тіста та 10 ідей для начинки
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття