Menu
Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти

Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Солоні пироги-тарти— це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду. Адже вони виходять дуже ситними і смачним. До того ж, їх можна дуже швидко приготувати. Пропонуємо кілька простих рецептів смачної страви.

Тарт з цукіні, грибами та моцареллою — рецепт

Тарт з цукіні, грибами та моцареллою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 370 г листкового тіста
  • 1 цукіні
  • 120 г сиру моццарелла

Моццарелла

  • 100 г грибів (асорті)
  • 1 зуб. часнику
  • 2 ст. л. томатної пасти
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 2 ч. л. сушеного орегано
  • Сіль і перець — за смаком

Попередньо поставте розігріватися духовку до 220 градусів і приступайте до приготування смачної страви.

Візьміть невелику миску і з'єднайте в ній томатну пасту і подрібнений часник.

Листкове тісто викладіть на пергаментний папір і зробіть надколи виделкою по всій поверхні, залишаючи по сантиметру з кожного краю. Потім рівномірно розподіліть підготовлену томатну суміш на поверхні тесту. Далі наріжте кружальцями цукіні, моццареллу і гриби. Їх також викладіть по всіх поверхні тарта. Збризніть все оливковою олією, додайте перець, сіль і орегано.

Відправте тарт в духовку на 20 хвилин. Повинна утворитися гарна скоринка.

Готово!

Тарт з грибами — рецепт

Тарт з грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 550 г грибів
  • 180 г вершкового масла
  • 3/4 склянки молока

Молоко

  • 1/2 склянки борошна
  • 3 яйця
  • 2 ст. л. сметани
  • 1 ст. л. чебрецю

Розтопіть 150 г вершкове масло. Додайте до нього половину грибів і добре перемішайте. Потім візьміть форму для випічки і перекладіть гриби. Відправте їх в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Готові гриби перемістіть в блендер і добре подрібніть.

Масло, що залишилося, розтопіть на сковороді. Додайте другу половину грибів і обсмажте до готовності. Вони повинні придбати золотистий колір.

Візьміть велику миску і збийте там яйця, молоко і чебрець. Потім додайте борошно і замісіть тісто.

Далі візьміть круглу форму для випічки і змастіть її маслом. Потім розкатайте тісто і перекладіть у форму, сформувавши високі бортики. Вилийте сюди вершково-грибну суміш, а зверху покладіть обсмажені на сковороді гриби. Відправте тарт в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.

Смачного!

Більше смачних рецептів - в статті: Осінній настрій – готуємо вечерю з сезонних продуктів

Овочевий тарт — рецепт

Овочевий тарт

Візьміть інгредієнти:

  • 200 г мигдального борошна
  • 20 г нутового борошна
  • 500 г моркви
  • 1 жменя шпинату
  • 6 грибів
  • 1 батат
  • 1 ріпчаста червоний лук
  • 1 цибуля порей
  • 1/2 лимона
  • 6 ст. л. оливкової олії
  • 6 ст. л. води
  • 2 ст. л. чебрецю
  • по 1 ч. л. солі і перцю

Насамперед слід приготувати основу. Для цього з'єднаєте нутове і мигдалеве борошно, чебрець, сіль, оливкову олію і воду. Замісіть тісто. Візьміть форму для тарта і утрамбуйте тісто. Відправте основу в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Вона повинна запектись до золотистої скоринки.

Тим часом розігрійте в сотейнику олію і обсмажте подрібнені на невеликі шматочки червону цибулю, цибулю-порей, моркву, батат і гриби. Пасеруйте протягом 5-10 хвилин. Додайте подрібнений шпинат і лимонний сік.

Викладіть начинку на готовий тарт і подавайте до столу.

Читайте також: Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття