Готуємо солоні пироги-тарти — найсмачніші рецепти
Солоні пироги-тарти — це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Солоні пироги-тарти— це прекрасне рішення для сімейної вечері або обіду. Адже вони виходять дуже ситними і смачним. До того ж, їх можна дуже швидко приготувати. Пропонуємо кілька простих рецептів смачної страви.
Тарт з цукіні, грибами та моцареллою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 370 г листкового тіста
- 1 цукіні
- 120 г сиру моццарелла
- 100 г грибів (асорті)
- 1 зуб. часнику
- 2 ст. л. томатної пасти
- 1 ст. л. оливкової олії
- 2 ч. л. сушеного орегано
- Сіль і перець — за смаком
Попередньо поставте розігріватися духовку до 220 градусів і приступайте до приготування смачної страви.
Візьміть невелику миску і з'єднайте в ній томатну пасту і подрібнений часник.
Листкове тісто викладіть на пергаментний папір і зробіть надколи виделкою по всій поверхні, залишаючи по сантиметру з кожного краю. Потім рівномірно розподіліть підготовлену томатну суміш на поверхні тесту. Далі наріжте кружальцями цукіні, моццареллу і гриби. Їх також викладіть по всіх поверхні тарта. Збризніть все оливковою олією, додайте перець, сіль і орегано.
Відправте тарт в духовку на 20 хвилин. Повинна утворитися гарна скоринка.
Готово!
Тарт з грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 550 г грибів
- 180 г вершкового масла
- 3/4 склянки молока
- 1/2 склянки борошна
- 3 яйця
- 2 ст. л. сметани
- 1 ст. л. чебрецю
Розтопіть 150 г вершкове масло. Додайте до нього половину грибів і добре перемішайте. Потім візьміть форму для випічки і перекладіть гриби. Відправте їх в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Готові гриби перемістіть в блендер і добре подрібніть.
Масло, що залишилося, розтопіть на сковороді. Додайте другу половину грибів і обсмажте до готовності. Вони повинні придбати золотистий колір.
Візьміть велику миску і збийте там яйця, молоко і чебрець. Потім додайте борошно і замісіть тісто.
Далі візьміть круглу форму для випічки і змастіть її маслом. Потім розкатайте тісто і перекладіть у форму, сформувавши високі бортики. Вилийте сюди вершково-грибну суміш, а зверху покладіть обсмажені на сковороді гриби. Відправте тарт в духовку при 180 градусах на 10-15 хвилин.
Смачного!
Більше смачних рецептів - в статті: Осінній настрій – готуємо вечерю з сезонних продуктів
Овочевий тарт — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 200 г мигдального борошна
- 20 г нутового борошна
- 500 г моркви
- 1 жменя шпинату
- 6 грибів
- 1 батат
- 1 ріпчаста червоний лук
- 1 цибуля порей
- 1/2 лимона
- 6 ст. л. оливкової олії
- 6 ст. л. води
- 2 ст. л. чебрецю
- по 1 ч. л. солі і перцю
Насамперед слід приготувати основу. Для цього з'єднаєте нутове і мигдалеве борошно, чебрець, сіль, оливкову олію і воду. Замісіть тісто. Візьміть форму для тарта і утрамбуйте тісто. Відправте основу в духовку при 180 градусах на 15-20 хвилин. Вона повинна запектись до золотистої скоринки.
Тим часом розігрійте в сотейнику олію і обсмажте подрібнені на невеликі шматочки червону цибулю, цибулю-порей, моркву, батат і гриби. Пасеруйте протягом 5-10 хвилин. Додайте подрібнений шпинат і лимонний сік.
Викладіть начинку на готовий тарт і подавайте до столу.
Читайте також: Готуємо грушеві пироги — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття