
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Запечені баклажани завжди смачні і прості в приготуванні. Їх можна зробити з грибами, сиром, овочами або м'ясом і в будь-якому випадку вийде ситна і апетитна страва. Розповідаємо, як це зробити швидко і просто.
Баклажани, запечені з помідорами і сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 баклажана
- 3 ст. л. оливкової олії
- 150 г моццарелли
- 1/4 пучка базиліка
- 4 помідори
Промийте і розріжте баклажани уздовж. Потім викладіть їх на деко шкіркою вниз і збризніть оливковою олією. Відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин.
Тим часом наріжте кружальцями моццареллу і помідори. Викладіть їх на баклажани і запікайте ще 5 хвилин. Прикрасьте базиліком перед подачею.
Готово!
Баклажани, фаршировані яловичиною — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 баклажана
- 300 г яловичого фаршу
- 1 цибулина
- 2 зуб. часнику
- 100 г твердого сиру
- 1/4 пучка кропу або петрушки
- 1 помідор
- Сіль і перець — за смаком
- Оливкова олія
Промийте і розріжте баклажани уздовж навпіл. Потім видаліть м'якоть, залишивши товщину стінок приблизно 1 см. М'якоть наріжте кубиками. Потім присипте сіллю сам баклажан і м'якоть. Відставте на 20 хвилин.
Баклажани змастіть оливковою олією і відправте в розігріту до 230 градусів духовку на 15 хвилин.
М'якоть баклажана обсмажте на розігрітій сковороді з олією. Потім перекладіть її на тарілку і обсмажте подрібнену цибулю і часник. З'єднайте з м'якоттю. Після цього слід добре обсмажити яловичину, щоб вона добре підрум'яниться. Після цього додайте до м'яса подрібнену зелень, м'якоть баклажанів разом з часником і цибулею, а також нарізаний невеликими кубиками помідор. Додайте сіль і перець. Добре перемішайте. Отриманим фаршем начиніть баклажани і посипте тертим сиром. Відправте в духовку при 180 градусах ще на 30 хвилин.
Готово!
Запечені баклажани з грибами і помідорами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 баклажана
- 3 с. л. оливкової олії
- 3 помідори
- 200 г сметани
- 6 печериць
- 3 зуб. часнику
- 100 г твердого сиру
- Сіль — за смаком
Промийте і наріжте баклажани кружечками, приблизно 1 см. Посоліть їх і відставте на 30 хвилин. Після цього ще раз промийте їх і висушіть за допомогою паперових рушників.
Помідори і гриби також наріжте кружальцями. В окремій ємності з'єднайте сметану і подрібнений часник.
Деко змастіть олією і викладіть в один шар баклажани. На кожен шматочок викладіть гриби і помідор. Потім змастіть сметаною і посипте тертим сиром. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
Готово!
Читайте також: Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття