
Готуємо салати із квашеної капусти — смачні і прості рецепти
Готуємо салати із квашеної капусти - смачні і прості рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Квашена капуста - це не тільки смачна, але і надзвичайно корисна страва. Окрім вітаміну С і мінеральних солей, вона містить багато молочної кислоти.
Салати з квашеною капустою приготувати не важко, а їх смак перевершує всі очікування. Пропонуємо кілька легких і апетитних рецептів з нашої добірки.
Салат із квашеної капусти з апельсином і волоськими горіхами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г квашеної капусти
- 1/2 апельсина
- 1/3 ч. л. цукру
- 30 г волоських горіхів
- Рослинна олія
- Зелень
Якщо капуста надто кисла, її слід промити холодною кип'яченою водою і добре віджати. Потім додайте цукор і дайте їй настоятися. Цукор повинен трохи розчиниться.
Мякоть апельсина наріжте невеликими кубиками. Перекладіть їх до капусти і додайте нарізану зелень і обсмажені подрібнені горіхи.
Заправте олією і апельсиновим соком. Перемішайте і подавайте до столу.
Готово!
Салат з квашеною капустою, сиром і яйцями — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 250 г квашеної капусти
- 100 г твердого сиру
- 1/2 цибулі
- 2 яйця
- 3-4 гілочки петрушки
- 3 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. меду
- 2 ст. л. лимонного соку
Яйця заздалегідь відваріть вкруту. Капусту трохи подрібніть. Перекладіть її в миску і додайте нарізану кубиками цибулю.
Сир і яйця наріжте соломкою. Перекладіть в салат.
З'єднайте рослинну олію з медом і лимонним соком. Заправте салат. Подрібніть петрушку і також додайте в салат. Перемішайте і подавайте до столу.
Готово!
Салат з квашеної капусти з яблуками і шинкою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 яблука
- 350 г квашеної капусти
- 200 г вареної шинки
- 200 г сметани
- 20 г петрушки
- 50 г фундука
- Сіль і цукор — за смаком
- Мелений білий перець — за смаком
Злийте розсіл з капусти і перекладіть в салатницю. Яблука розділіть на 4 частини і наріжте дольками. Додайте до капусти і перемішайте, щоб вони не потемніли.
Наріжте соломкою шинку і перекладіть до салату.
Подрібніть петрушку, горіхи і додайте до решти інгредієнтів.
Заправте салат сметаною, приправте сіллю, цукром і перцем.
Готово!
Читайте також: Готуємо легкі салати на кожен день – 5 рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття