
Готуємо рулетики із баклажанів — смачні і прості рецепти
Готуємо рулетики із баклажанів — смачні і прості рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Рулетики із баклажанів — прекрасна закуска як до святкового, так і повсякденного столу. Їх подають з різноманітними начинками, які оцінить навіть найбільший гурман.
Пропонуємо і вам приготувати смачні і пікантні рулетики із баклажанів з нашої добірки.
Рулетики із баклажанів з сиром, часником і волоським горіхом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 баклажан
- 100 г напівтвердого сиру
- 30 г волоських горіхів
- 3 зуб. часнику
- 5 гілочок кропу і петрушки
- 2 ст. л. рослинної олії
- 2 ст. л. майонезу
- Сіль і перець — за смаком
Промийте і наріжте баклажани тонкими скибочками уздовж. Натріть сир, подрібніть часник, горіхи і зелень.
На сковороді розігрійте масло і обсмажте баклажани з обох сторін.
В окремій ємності з'єднайте сир з часником, горіхами, зеленню, майонезом, сіллю і перцем.
На кожен шматочок баклажана викладіть начинку і загорніть рулетиком.
Готово!
Рулетики з баклажанів з помідорами і моцарелою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 баклажан
- 1 гілочка базиліку
- 120 г моццарелли
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 помідор
- сіль і перець — за смаком
Промийте і наріжте баклажан тонкими довгими скибочками. Сир і помідори наріжте трохи товщими шматочками. Подрібніть базилік.
Розігрійте масло на сковороді і обсмажте баклажани з обох сторін.
На кожну скибочку викладіть помідор і сир. Додайте сіль і перець за смаком. Загорніть рулетики і тримайте їх на сковороді ще 1 хвилину.
Готово!
Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і гранатом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 баклажана
- 1 зелений перець чилі
- 1/2 граната
- 6 гілочок коріандру
- 1 лимон
- 5 ст. л. рослинної олії
- 1 зуб. часнику
- 200 г очищених волоських горіхів
- сіль і перець — за смаком
Баклажан наріжте тонкими пластинками. Дістаньте зерна грана, подрібніть часник, коріандр і вичавіть з лимона сік.
Горіхи викладіть на деко і відправте в розігріту до 180 духовку на 5-10 хвилин. Потім остудіть і подрібніть їх.
В окремій ємності з'єднайте зерна граната, коріандр, часник, чилі, сіль, перець, лимонний сік і 2 ст. л. рослинної олії. Залиште на 10-15 хвилин.
Обсмажте кожну скибочку баклажана на рослинній олії. Потім викладіть начинку і загорніть рулетом.
Готово!
Читайте також: Готуємо смачні запечені баклажани — рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття