Готуємо оригінальний і смачний гарнір до м'яса – 4 рецепти
Готуємо оригінальний і смачний гарнір до м'яса – 4 рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У цій статті ми розповімо, як приготувати оригінальний і смачний гарнір до м'яса, який доповнить і підкреслить смак вашої страви.
Стручкова квасоля з соусом з гірчичного масла – рецепт
Вам знадобиться:
- 450 г стручкової квасолі
- 1 ст. л. зерновий гірчиці
- 1/2 ст. л. діжонськой гірчиці
- 1/2 ч. л. солі
- 1/8 ч. л. чорного перцю
- 1/2 ст. л. лимонного соку
- 2 ст. л. вершкового масла
Відваріть стручкову квасолю в підсоленій киплячій воді близько 5 хвилин. Тим часом з'єднайте діжонську і зернову квасолю. Додайте сіль, перець, сік лимона і розтоплене вершкове масло. Готову квасолю перекладіть на тарілку і полийте гірчичним соусом. Готово!
Перлинна цибуля з грибами – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 200 г перлинної цибулі
- 500 г печериць
- 4 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ст. л. оливкової олії
- 1 ст. л. вершкового масла
- свіжий чебрець – пару гілочок
- морська сіль – за смаком
Розігрійте на сковороді оливкову олію. Додайте вершкове масло. Потім додайте гілочку кмину, промиту і очищену цибулю та гриби. Влийте бальзамічний оцет. Добре перемішайте. Посоліть, поперчіть і готуйте ще 8 хвилин. Потім перекладіть гарнір на тарілку і подавайте з м'ясом. Готово!
Глазурована морква – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 550 г моркви
- 3 ст. л. оливкової олії
- 2 ст. л. меду
- itemprop="recipeIngredient"1/2 ч. л. часникового порошку
- 1/2 ч. л. свіжого чебрецю
- сіль і чорний перець – за смаком
- петрушка – для прикраси
Змастіть деко для запікання оливковою олією. Викладіть промиту і висушену морква.
В окремій каструлі розігрійте оливкову олію. Як тільки вона стане злегка коричневого кольору – приберіть з плити. Додайте часниковий порошок, сіль, перець, свіжий чебрець і мед. Добре перемішайте до однорідної консистенції. Отриману суміш розподіліть на моркву. Відправте гарнір в розігріту до 200 градусів духовку на 25-40 хвилин. Потім переверніть моркву і випікайте ще 15 хвилин. Посипати подрібненою петрушкою і подавайте до столу.
Готово!
Смажена броколі з арахісом і лаймом – рецепт
Вам знадобиться:
- 2 ст. л. соку лайма
- 3 ст. л. оливкової олії
- 1 ч. л. кунжутної олії
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. коричневий цукор
- 2 шт. броколі
- 1 зуб. часнику
- 50 г солоного арахісу
- 100 г зеленої цибулі
- 100 г кінзи
- сіль і чорний перець – за смаком
У невеликій мисці з'єднайте сік лайма, оливкову і кунжутну олію, соєвий соус, подрібнений часник і коричневий цукор. Добре перемішайте до однорідної маси.
Промийте і розділіть на суцвіття броколі. Перекладіть на деко, застелене пергаментним папером. Збризніть броколі отриманою сумішшю. Додайте сіль і перець. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий гарнір перекладіть на тарілку. Додайте арахіс, зелену цибулю і кинзу.
Готово!
Читайте також: Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття