Menu
Готуємо оригінальний і смачний гарнір до м'яса – 4 рецепти

Готуємо оригінальний і смачний гарнір до м'яса – 4 рецепти

Готуємо оригінальний і смачний гарнір до м'яса – 4 рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У цій статті ми розповімо, як приготувати оригінальний і смачний гарнір до м'яса, який доповнить і підкреслить смак вашої страви.

Стручкова квасоля з соусом з гірчичного масла – рецепт

Стручкова квасоля з соусом з гірчичного масла

Вам знадобиться:

  • 450 г стручкової квасолі
  • 1 ст. л. зерновий гірчиці
  • 1/2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1/2 ч. л. солі
  • 1/8 ч. л. чорного перцю
  • 1/2 ст. л. лимонного соку
  • 2 ст. л. вершкового масла

Вершкове масло Яготинский

Відваріть стручкову квасолю в підсоленій киплячій воді близько 5 хвилин. Тим часом з'єднайте діжонську і зернову квасолю. Додайте сіль, перець, сік лимона і розтоплене вершкове масло. Готову квасолю перекладіть на тарілку і полийте гірчичним соусом. Готово!

Перлинна цибуля з грибами – рецепт

Перлинна цибулю з грибами

Для приготування вам знадобиться:

  • 200 г перлинної цибулі
  • 500 г печериць
  • 4 ст. л. бальзамічного оцту
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • свіжий чебрець – пару гілочок
  • морська сіль – за смаком

Розігрійте на сковороді оливкову олію. Додайте вершкове масло. Потім додайте гілочку кмину, промиту і очищену цибулю та гриби. Влийте бальзамічний оцет. Добре перемішайте. Посоліть, поперчіть і готуйте ще 8 хвилин. Потім перекладіть гарнір на тарілку і подавайте з м'ясом. Готово!

Глазурована морква – рецепт

Глазурована морква

Візьміть інгредієнти:

  • 550 г моркви
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 2 ст. л. меду
  • itemprop="recipeIngredient"1/2 ч. л. часникового порошку
  • 1/2 ч. л. свіжого чебрецю
  • сіль і чорний перець – за смаком
  • петрушка – для прикраси

Змастіть деко для запікання оливковою олією. Викладіть промиту і висушену морква.

В окремій каструлі розігрійте оливкову олію. Як тільки вона стане злегка коричневого кольору – приберіть з плити. Додайте часниковий порошок, сіль, перець, свіжий чебрець і мед. Добре перемішайте до однорідної консистенції. Отриману суміш розподіліть на моркву. Відправте гарнір в розігріту до 200 градусів духовку на 25-40 хвилин. Потім переверніть моркву і випікайте ще 15 хвилин. Посипати подрібненою петрушкою і подавайте до столу.

Готово!

Смажена броколі з арахісом і лаймом – рецепт

Смажена броколі з арахісом і лаймом

Вам знадобиться:

  • 2 ст. л. соку лайма
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1 ч. л. кунжутної олії
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. коричневий цукор
  • 2 шт. броколі
  • 1 зуб. часнику
  • 50 г солоного арахісу
  • 100 г зеленої цибулі
  • 100 г кінзи
  • сіль і чорний перець – за смаком

У невеликій мисці з'єднайте сік лайма, оливкову і кунжутну олію, соєвий соус, подрібнений часник і коричневий цукор. Добре перемішайте до однорідної маси.

Промийте і розділіть на суцвіття броколі. Перекладіть на деко, застелене пергаментним папером. Збризніть броколі отриманою сумішшю. Додайте сіль і перець. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 25 хвилин. Готовий гарнір перекладіть на тарілку. Додайте арахіс, зелену цибулю і кинзу.

Готово!

Читайте також: Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття