Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти
Як приготувати соковиті відбивні – смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Процес приготування відбивних з однієї сторони дуже простий, а з другої – вимагає зусиль, щоб страва вийшла соковитою та смачною. У цій статті ми розповімо, як приготувати найапетитніші і оригінальні відбивні, які сподобаються всій родині.
Відбивні з індички в пікантному маринаді – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 0,5 кг філе індички
- 2 ст. л. соєвого соусу
- 1,5 ст. л. рослинної олії
- 1 ч. л. бальзамічного оцту
- 1 ч. л. приправи для курки
- 1 ч. л. прованських трав
- 3 зуб. подрібненого часнику
- щіпка суміші перців
- 70 г тертого сиру
- панірувальні сухарі
Покладіть індичку в холодильник на пів години, щоб вона підморозилась. Тоді м'ясо буде простіше різати. Потім наріжте 5 шматків м'яса і відбийте в целофановому пакеті.
Готуємо маринад: з'єднайте соєвий соус, рослинну олію, бальзамічний оцет, приправу для курки, прованські трави, часник і суміш перців. Змастіть індичку маринадом, перекладіть в глибокий посуд і залийте маринадом. Відправте в холодильник на добу, а за півтори години до готування дістаньте їх.
Змішайте сир і панірувальні сухарі, обваляйте відбивні і обсмажте на підігрітій олії по 2 хвилини з обох сторін. Готові відбивні подавайте з лаймом і овочами.
Смачного!
Відбивні зі свинини з грибами – рецепт
Вам знадобиться:
- 600 г свинячого філе
- 300 г свіжих грибів
- лимонний сік
- часточка часнику
- суміш перців
- сушений чебрець
Обсушіть м'ясо паперовими рушниками і наріжте скибочками. Потім відбийте його і посипте сумішшю перців і чебрецем. Залиште на 30 хвилин маринуватися.
Промийте гриби, просушіть і наріжте скибочками. Додайте лимонний сік, подрібнений часник, сіль, перець і запашні трави – за бажанням.
Обсмажте відбивні на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Потім викладіть їх на застелене фольгою деко і розмістіть зверху по 2 ложки грибної начинки. Накрийте фольгою, закріпіть краї і відправте в духовку на 30 хвилин при температурі 160 градусів. Подавайте страву з салатом зі свіжих овочів і картоплею.
Смачного!
Курячі відбивні з ананасом – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 курячі грудки
- 20 г тертого сиру
- свіжий ананас
- перець чилі – за смаком
- сіль – за смаком
- рослинна олія
Розділіть м'ясо за розміром і товщиною на рівні шматочки. Змастіть м'ясо рослинною олією, присипте сіллю і перемістіть в целофановий пакет, щоб злегка відбити грудки качалкою.
Почистіть ананас і акуратно наріжте. Перець наріжте тонкими кільцями. Потім перекладіть м'ясо на змащену олією лист, викладіть шматочки ананаса, чилі і посипте тертим сиром.
Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Готово!
Читайте також: Готуємо м'ясо як шеф-кухар: курка, яловичина та ягнятина з моцарелою
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття