Menu
Готуємо оладки з кабачків — 4 незвичайних рецепти

Готуємо оладки з кабачків — 4 незвичайних рецепти

Готуємо оладки з кабачків — 4 незвичайних рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Ніжні, соковиті, ароматні оладки з кабачків — безпрограшний варіант для ситного перекусу. А щоб урізноманітнити свій стіл, пропонуємо кілька незвичайних рецептів смачних оладок.

Кабачкові оладки з лимонною цедрою і полентою — рецепт

Кабачкові оладки з лимонною цедрою і полентою

Вам знадобляться: 

  • 300 г кабачків
  • 1 яйце
  • 50 г поленти
  • 30 г пшеничного борошна
  • 1 лимон
  • сіль — за смаком

Натріть кабачок на крупній тертці, посоліть і через 5 хвилин відіжміть зайвий сік. Потім додайте яйце, поленту, борошно, цедру одного лимона. Добре перемішайте масу.

Обсмажте оладки на олії з обох сторін.

Смачного!

Солодкі оладки з кабачків і яблук — рецепт

Солодкі оладки з кабачків і яблук

Вам знадобляться:

  • 500 г кабачків
  • 150 г цукру
  • 80 мл рослинної олії
  • 250 г пшеничного борошна
  • 2 яйця
  • 200 г яблук
  • щіпка солі
  • щіпка соди

Натріть на дрібній тертці очищені кабачки і яблука. В отриману суміш додайте борошно, яйце, сіль, цукор і дрібку соди. Обсмажте оладки на розігрітій олії з обох сторін. Готово!

Кабачкові оладки з морквою — рецепт

Оладки з гарбузом, кабачками або морквою

Візьміть інгредієнти:

  • 1 кабачок
    1 цибуля
    1 морква
    1 яйце
    4 ст. л. пшеничного борошна
    сіль і перець - за смаком
    2 ст. л. рослинної олії
    На великій тертці натріть кабачок, моркву і цибулю. Додайте яйце, борошно, сіль і перець. Обсмажте оладки з обох боків до золотистої скоринки.

    Готово!

Оладки з кабачків з адигейським сиром — рецепт для любителів гостренького

Оладки з кабачка з адигейським сиром

Вам знадобляться:

  • 4 кабачка
  • 65 г вівсяного борошна
  • 2 яйця
  • 250 г адигейського сиру

адигейський сир

  • 1 ч. л. солі
  • 2 ст. л. кропу
  • 1/2 пучка м'яти
  • 1 ч.л. кайенского перцю або за смаком
  • 1 ст. л. рослинної олії

Натріть кабачки, додайте сіль і через 5 хвилин відіжміть зайву рідину. Додайте вівсяне борошно, яйце, сир, трави і перець. Добре перемішайте масу і обсмажте оладки з обох сторін. Смачного!

Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття