![Готуємо новорічну випічку – смачні рецепти](/blog/media/k2/items/cache/242a68bb1034576b0ba92e3912e97f74_M.jpg)
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Хороший новорічний стіл – це не тільки закуски, гарячі страви або десерти, а й традиційна святкова новорічна випічка.
Щоб напередодні Нового Року наповнити будинок свіжою та ароматною випічкою, пропонуємо нашу добірку смачних рецептів.
Печиво «Карамельна тростина» – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 240 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 60 г цукрової пудри
- 1 яйце
- 300 г борошна
- 1 ч. л. розпушувача
- 0,5 ч. л. солі
- 0,5 ч. л. червоного харчового барвника
- ваніліну на кінчику ножа
Масло, яйце, цукор, цукрову пудру і ванілін збийте з допомогою міксера. Потім додайте борошно, розпушувач, сіль і добре перемішайте. Розділіть масу на дві частини. В одну з них додайте харчовий барвник і перемішайте. Потім обидві частини загорніть в плівку. Відправте в холодильник на 3-4 години.
Формуємо печиво: візьміть трохи тіста з обох частин і зробіть смужки довжиною приблизно 10 сантиметрів. Поверніть їх кіскою і сформуйте «карамельну тростину», зігнувши косичку в формі гака. Так само слід повторити з рештою тістом.
Відправте печиво в розігріту до 190 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Готово!
Медове печиво «Ялинки» – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 150 г борошна
- 100 г цукрової пудри
- 1 білок для глазурі
- 2 ст. л. меду
- 0,5 ч. л. соди
- 50 г вершкового масла
- 2 яйця
- 0,5 ч. л. меленої кориці
- лимонний сік – за смаком
З'єднайте яйця, вершкове масло, мед, соду і корицю. Поставте на вогонь і доведіть до пінної маси, постійно помішуючи. Додайте борошно і замісіть тісто. Як тільки тісто охолоне, зробіть шар і відправте в холодильник на 15 хвилин. Потім розкатайте в пласт невеликої товщини і виріжте ялинки за допомогою формочки (або ножиком). Застеліть деко пергаментним папером і викладіть печиво. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-7 хвилин.
Тим часом збийте білок з цукровою пудрою. Додайте сік лимона і ще раз збийте. Потім прикрасьте глазур'ю готові ялинки.
Смачного!
Торт "Сніжний" – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 100 г вершкового масла
- 200 мл води
- 2 ст. л. цукру
- 3 яйця
- 200 г пшеничного борошна вищого гатунку
- сіль
- 500 г сметани (для крему)
- 150 г цукру (для крему)
- шоколад (для крему)
У киплячу воду додайте масло, розігрійте його, посоліть і поперчіть суміш. Коли маса закипить, додайте борошно і помішуйте до тих пір, поки борошно не завариться. Потім остудіть трохи тісто і вбийте яйця. Добре перемішайте і невеликими порціями у вигляді кульок викладіть на деко, застелене пергаментним папером. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин.
Тим часом приготуйте крем: збийте сметану з цукром.
Збираємо торт: на тарілку поставте роз'ємну форму, кожну профітрольку вмочити в кремі і викладіть в форму по колу. Потім покладіть їх гіркою, а залишками крему полийте зверху. Відправте в холодильник на 2-3 години.
Перед подачею прикрасьте розтопленим шоколадом. Готово!
Читайте також: Смачно і просто – готуємо святковий цитрусовий пиріг
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття