Готуємо незвичайний і смачний морквяний торт — рецепти і поради
Готуємо незвичайний і смачний морквяний торт — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Дивовижний, смачний і ароматний морквяний торт складається з соковитих пряних коржів і ніжного крему, який ідеально їх доповнює. У цій статті ми розповімо, як приготувати такі ласощі самостійно.
Класичний морквяний пиріг — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 340 г борошна
- 7,5 г кориці
- 4 г мускатного горіха
- 8 г соди
- 400 г цукру
- 245 г рослинної олії
- 4 яйця
- 275 г моркви
В першу чергу потрібно з'єднати сухі інгредієнти. Пересипте в невелику ємність борошно, корицю, мускатний горіх і соду. Потім ретельно перемішайте суміш, щоб вона стала однорідної консистенції.
Візьміть чашу міксера і з'єднайте в ній цукор і рослинну олію. Добре збийте протягом 3-4 хвилин. Потім по одному додайте яйця і продовжуйте збивати масу. Пересипте сухі інгредієнти і знову збийте суміш. Тісто має мати однорідну консистенцію. Потім всипте натерту моркву (важливо, щоб вона була сухою) і перемішайте тісто.
Вилийте тісто у форму і відправте в духовку при 160 градусах на 35-65 хвилин. Потім дайте йому трохи охолонути і діставайте з форми. Загорніть корж в плівку і залиште настоятися протягом 6 годин.
Потім розріжте уздовж, приготуйте будь-який базовий крем і змастіть шари. Готово!
Приємного чаювання!
Розповімо, які креми ідеально доповнюють морквяний торт і роблять його бездоганним.
Сирний крем для морквяного торта — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 225 г сирного вершкового сиру
- 1/4 ст. вершкового масла
- 3 ст. цукрової пудри
- 1 ч. л. ванільного екстракту
- 1 ч. л. лимонного соку
Візьміть невелику ємність і з'єднайте в ній вершковий крем-сир і вершкове масло. Збийте за допомогою міксера до однорідної маси. Додайте половину цукрової пудри і продовжуйте збивати суміш. Потім додайте ваніль, лимонний сік і цукрову пудру, що залишилася.
Перемішуйте, поки не вийде легка пишна маса.
Готово!
Сметанний крем для морквяного торта — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г кисломолочного сиру
- 100 г сметани
- 100 г цукрової пудри
- 100 вершкового масла
- 20 мл лимонного соку
Візьміть невелику миску і перекладіть туди сир, сметану, цукрову пудру, м'яке вершкове масло і лимонний сік. За допомогою блендера перемішайте масу до однорідної консистенції. Потім відправте крем на пів години в холодильник.
Тоді він буде добре тримати форму.
Готово!
Більше цікавих рецептів читайте в статті Як приготувати морквяний пиріг — смачно, просто, корисно
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття