Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти
Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепта
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У літні спекотні дні хочеться, щоб обід був швидким і легким. З таким завданням відмінно справляються холодні супи, які не потребують багато часу в приготуванні і хитромудрих інгредієнтів.
Пропонуємо смачні і в той же час оригінальні холодні супи, які стануть одними із ваших улюблених.
Болгарський суп Таратор — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2-3 невеликих огірка
- 2 зуб. часнику
- 500 мл кефіру
- Пучок кропу
- Невелика жменя волоських горіхів
Подрібніть кріп і часник. Посоліть і разімніть виделкою, щоб пішов сік. Потім влийте кефір і перемішайте масу.
Натріть огірки і подрібніть горіхи. Обсмажте їх на сухій сковороді.
Додайте в миску з кефіром огірки і посипте горіхами.
Смачного!
Суп з авокадо та креветками — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 велике авокадо
- 2 середніх огірка
- 1 зуб. часнику
- 100 мл натурального йогурту
- Мінеральна вода
- Жменя заморожених креветок
Креветки залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
Очистіть авокадо і огірок. Наріжте його великими скибочками. Очистіть і подрібніть часник. Потім перекладіть овочі в блендер і додайте йогурт, сіль і перець. Добре перемішайте масу. Додайте мінеральну воду, щоб довести страву до потрібної консистенції.
Коли креветки розморозились, очистіть їх. Подавайте разом з супом.
Готово!
Французький суп Вішісуаз — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 середніх бульби картоплі
- 2 стебла цибулі порею
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 500 мл курячого бульйону
- 100 г вершкового масла
- 200 мл вершків
- Пучок зеленої цибулі
- 1 середній огірок
Подрібніть ріпчасту цибулю і цибулю порей. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля.
Вершкове масло розтопіть в каструлі з товстим дном. Ріпчасту цибулю обсмажте до м'якості, потім додайте порей і продовжуйте готувати ще кілька хвилин. Потім додайте картоплю і влийте курячий бульйон. Варіть до готовності картоплі, посоліть і поперчіть суп.
Влийте холодні вершки і подрібніть масу за допомогою блендера. Дайте охолонути і посипте нарізаним огірком і зеленою цибулею.
Смачного!
Читайте також: Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття