Menu
Як спекти мигдальне печиво — смачні рецепти

Як спекти мигдальне печиво — смачні рецепти

Неймовірно смачне, з хрусткою скоринкою, знайоме нам всім ще з дитинства мигдальне печиво можна приготувати легко і просто!

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Неймовірно смачне, з хрусткою скоринкою, знайоме нам всім ще з дитинства мигдальне печиво можна приготувати легко і просто! Пропонуємо вам такі різні, але дуже апетитні рецепти печива, які з легкістю готуються в домашніх умовах.

Просте мигдальне печиво — рецепт

Просте мигдальне печиво

Вам знадобляться:

  • 4 яєчних білка
  • 140 г цукрової пудри
  • 2 ст. л. пшеничного борошна
  • 140 г мигдалю

Білки збийте до густої маси. Потім додайте цукор і продовжуйте збивати ще декілька хвилин. Всипте просіяне борошно і подрібнений в крихту мигдаль. Добре перемішайте.

Деко для запікання застеліть пергаментом і викладіть ложкою печиво. Відправте в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.

Готово!

Мигдальне печиво з джемом — рецепт

Мигдальне печиво з джемом

Візьміть інгредієнти:

  • 0,6 склянки цукру
  • 90 г смажених пластівців мигдалю
  • 1/4 ч. л. солі
  • 0,6 склянки борошна
  • 110 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 яйце
  • 1/2 ч. л. ванільного екстракту
  • 1/4 ч. л. екстракту мигдалю
  • джем — за смаком

З'єднайте подрібнений мигдаль, борошно і сіль. Додайте масло кімнатної температури, злегка збите яйце, мигдальний і ванільний екстракти. Ретельно перемішайте, накрийте харчовою плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин. Потім скачайте з тіста невеликі кульки і викладіть на деко, змащене маслом. Відправте в холодильник на 10 хвилин. Далі зробіть в кожній кульці невелике заглиблення і наповніть джемом. Відправте печиво в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Готове печиво охолодіть і подавайте до столу.

Приємного чаювання!

Читайте також: Готуємо оригінальну випічку – 5 рецептів дуже смачного печива

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

22682

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради
2748

Як смачно приготувати нагетси в домашніх умовах — рецепти і секрети

Як смачно приготувати нагетси в домашніх умовах — рецепти і секрети
886

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків
739

Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти

Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти
626

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепта
625

Готуємо швидкий і смачний сніданок за 10 хвилин — прості та легкі рецепти

Готуємо швидкий і смачний сніданок за 10 хвилин — прості та легкі рецепти
564

Готуємо страви французької кухні — рецепти смачного і ситного кіш Лорен

Кіш Лорен — це неймовірно смачний і ситний відкритий пиріг родом із Франції.
538

У чому користь чорної смородини і що з нею приготувати — смачні рецепти

У чому користь чорної смородини і що з нею приготувати — смачні рецепти