
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Смачне, хрустке, пряне печиво завоювало багато шанувальників. І спробувавши одного разу, навряд чи вийде його розлюбити.
Пропонуємо кілька ароматних і смачних рецептів улюбленого печива.
Імбирне печиво з ванільним цукром — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 2 ч. л. тертого імбиру
- 160 г пшеничного борошна
- 75 г вершкового масла
- 80 г коричневого цукру
- 15 г ванільного цукру
- 1 жовток
- 1 ч. л. суміші спецій для пряників
- 1 ч. л. розпушувача
- щіпка сіль
З'єднайте нарізане великими кубиками холодне масло з коричневим цукром і дрібкою солі. Збийте за допомогою блендера на високій швидкості. Додайте яєчний жовток і знову добре перемішайте до однорідного стану.
Просійте борошно з пряниковими спеціями і ванільним цукром. Порційно всипте цю суміш в блендер разом з тертим імбиром. Замісіть тісто за допомогою блендера і відправте його на годину в холодильник. Потім розкачати тісто качалкою до 1,5 мм товщини. За допомогою фігурних форм виріжте печиво. Перекладіть їх на застеленій пергаментним папером деко і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 5-8 хвилин.
Готово!
Імбирне печиво з шоколадом — рецепт
Вам знадобляться:
- 125 г вершкового масла
- 200 г цукру
- 2 г ваніліну
- 80-90 г імбиру
- 4 яйця
- 250 г пшеничного борошна
- 1 ч. л. соди
- 400 г темного шоколаду
- 200 г родзинок
Збийте масло кімнатної температури з цукром до однорідної консистенції. Всипте ванілін і вбивайте по черзі яйця, кожен раз добре збиваючи масу. Додайте тертий імбир, просіяне борошно з содою, тертий шоколад і родзинки. Добре перемішайте тісто. Присипте робочу поверхню борошном, розкатайте тісто і виріжте печиво за допомогою спеціальних форм.
Деко для запікання змастіть маслом і викладіть печиво. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин.
Приємного чаювання!
Читайте також: Як спекти мигдальне печиво — смачні рецепти
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття