
Готуємо яйця Бенедикт на сніданок — смачні рецепти
Яйця Бенедикт — відомий французький сніданок справжнього аристократа. Така страва неймовірно ситна і корисна.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Яйця Бенедикт — відомий французький сніданок справжнього аристократа. Така страва неймовірно ситна і корисна. До того ж, її легко можна приготувати для себе і своїх рідних.
Яйця Бенедикт з йогуртовим соусом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 чашка грецького йогурту
- 1/8 ч. л. куркуми
- Половина лимону
- 1 ч. л. хрону
- 2 цільнозернові булочки
- 4 скибочки слабосоленої червоної риби
- 4 яйця
- 4 ч. л. оцту
У першу чергу слід приготувати яйця-пашот. Для цього поставте на середній вогонь сотейник з водою. Потім влийте 1 столову ложку оцту. Як тільки на дні сотейника з'являться невеликі бульбашки, розмішайте її лопаткою, зробивши воронку. Потім вбийте яйце і варіть протягом 2-3 хвилин. Приберіть яйце шумівкою і повторіть процедуру з іншими яйцями.
Готуємо соус. Візьміть невелику миску і з'єднайте в ній йогурт, куркуму, хрін. Перемішайте і додайте кріп, сік половини лимона, сіль, перець. Перемішайте і прогрійте в мікрохвильовій печі протягом 30 секунд.
Булочки розріжте на дві частини і злегка підсмажте їх. Викладіть по шматку риби, зверху яйце і полийте соусом.
Готово!
Яйця Бенедикт з беконом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 4 яйця
- 1 л води
- 40 мл білого винного оцту
- 200 г білого хліба
- 40 г бекону
- Сіль — за смаком
Для голландського соусу візьміть:
- 3 яєчних жовтки
- 1,5 г гірчиці діжонскої
- 20 мл лимонного соку
- 100 г вершкового масла
- Сіль і кайенский перець — за смаком
У першу чергу готуємо голландський соус. Для цього візьміть невелику миску і збийте яєчні жовтки. Потім додайте розтоплене вершкове масло і перемішайте масу, зберігши густу консистенцію. Після цього додайте гірчицю, сіль, кайенский перець, лимонний сік і знову перемішайте суміш. Залиште її в теплому місці.
Тим часом обсмажте шматочки бекону і хліба. Відваріть яйце пашот.
На шматочок хліба викладете бекон, потім яйце і полийте голландським соусом.
Готово!
Яйця Бенедикт з лососем — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 курячих яйця
- 1 булочка
- 35 г лосося
- 20 г шпинату
- 5 г оливкової олії
- 40 г молока
- 10 г вершкового масла
- Сіль і перець — за смаком
- Рослинна олія
Розділіть булочки на дві частини. В окремій ємності збийте яйце. Булку замочіть спочатку в молоці, а потім в яйці. Викладіть її на розігріту з олією сковороду і обсмажте до золотистої скоринки. Потім перекладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
Приготуйте яйця-пашот і обсмажте шпинат на вершковому маслі протягом декількох хвилин. Потім викладіть його на булочку, зверху покладіть рибу і яйце.
Готово!
Читайте також: Як приготувати ідеальну шакшуку на сніданок — смачні рецепти і секрети
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття