Menu
Готуємо гарбузові оладки — смачні рецепти

Готуємо гарбузові оладки — смачні рецепти

Готуємо гарбузові оладки — смачні рецепти

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Встояти перед такими оладками просто неможливо. А в компанії зі смачним варенням або домашнім соусом оладки розійдуться за лічені хвилини. До того ж гарбузові оладки добре підходять на сніданок. Вони заряджають енергією та відмінним настроєм на весь день.

Пропонуємо кілька смачних і простих рецептів гарбузових оладок.

Оладки з гарбуза на кефірі — рецепт

Оладки з гарбуза на кефірі

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 г гарбуза
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 2 ч. л. цукру
  • 1 щіпка солі
  • 250 мл кефіру

Кефір Яготиський

  • 1/2 ч. л. соди
  • 150 г борошна

Гарбуз очистіть і натріть м'якоть на дрібній тертці. Додайте до нього яйце, сіль та цукор. Влийте кефір із содою і перемішайте. Поступово додайте борошно, щоб тісто не було надто рідким.

Сковороду змастіть олією та розігрійте її. Обсмажте оладки гарбуза з обох боків по 3-5 хвилин.

Готово!

Гарбузові оладки з кисломолочним сиром — рецепт

Гарбузові оладки з кисломолочним сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г гарбуза
  • 150 г кисломолочного сиру

Кисломолочний сир Яготинський

  • 1 яйце
  • 8 ст. л. борошна
  • 3 ст. л. цукру
  • 1/2 ч. л. розпушувача
  • 3 ст. л. рослинної олії
  • Дрібка солі

Ретельно очистіть і натріть гарбуз на середній тертці. З'єднайте з сиром, яйцем, сіллю, цукром та борошном з розпушувачем. Перемішайте.

Розігрійте олію на сковороді і обсмажте оладки.

Готово!

Гарбузові оладки з твердим сиром, часником та петрушкою — рецепт

Гарбузові оладки з твердим сиром, часником та петрушкою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 80 г твердого сиру

Твердий сир

  • 1 зуб. часнику
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 2 яйця
  • 4 ст. л. борошна
  • 7 гілочок петрушки
  • Сіль та перець — за смаком

Очистіть і наріжте гарбуз невеликими шматочками. Перекладіть у сотейник, додайте води та відваріть до м'якості. Потім остудіть і подрібніть вилкою.

В окремій ємності з'єднайте тертий сир, подрібнені часник, петрушку, яйця та борошно. Додайте гарбузове пюре, сіль та перець. Перемішайте тісто.

Розігрійте сковороду з олією і обсмажте оладки.

Готово!

Читайте також: Осінній настрій — готуємо вечерю із гарбуза

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття