Готуємо фарширований перець – 3 найсмачніших рецепти
Готуємо фарширований перець – 3 найсмачніших рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Серед улюблених домашніх страв обов'язково знайдеться рецепт фаршированого перцю. Його поєднання з апетитною начинкою зустрічається майже в кожній кухні світу. Завдяки цьому ми можемо урізноманітнити свої рецепти чимось незвичайним. Пропонуємо приготувати оригінальні і в той же час неймовірно смачні фаршировані перці для своєї сім'ї та рідних.
Фаршировані перці з начинкою з курки, сиру та рису – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 6 болгарських перці
- 300 г відвареного рису
- 100 г тертого сиру
- 350 г вареної курки
- 2 ч. л. приправи для курки
- сіль і перець – за смаком
Перець промийте та очистіть. Перекладіть на деко, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на півгодини.
Тим часом приготуйте начинку: подрібнену курку, рис, тертий сир, приправу, сіль та перець добре перемішайте. Дістаньте готові перці і начиніть їх начинкою. Поверх кожного перцю присипте ще трішки тертого сиру. Відправте в духовку на 5-10 хвилин. Готово!
Мексиканські фаршировані перці – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 болгарських перці
- 100 г відвареного кіноа
- 1 цибулина
- 1 зуб. часнику
- 1 ч. л. паприки
- 1 ч. л. кмину
- 1 морква
- 120 г чорної квасолі
- 3 ст. л. томатного пюре
- 20 г кетчупу
- сіль і перець – за смаком
- 1/2 ч. л. каєнського перцю
Перець промийте, розріжте навпіл і очистіть. Деко збризніть оливковою олією і викладіть перець. Накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Подрібніть цибулю і часник та пересипте на розігріту з оливковою олією сковороду. Обсмажте на середньому вогні 2-3 хвилини. Додайте паприку і кмин. Добре перемішайте та смажте ще одну хвилину.
Подрібніть моркву і змішайте в окремій мисці з відвареним кіноа. Додайте чорну квасолю, готову піджарку і томатне пюре. Ретельно перемішайте. Посоліть і поперчіть суміш.
Дістаньте перець з духовки і заповніть готовою начинкою. Потім відправте їх назад в духовку на 15-20 хвилин. Прикрасьте скибочками авокадо, кетчупом і соком лайма. Готово!
Фарширований перець з начинкою з курки, кукурудзи і чорних бобів – рецепт
Для приготування вам знадобитися:
- 5 болгарських перці
- 2 ст. л. оливкової олії
- 450 г курячого філе
- 1 цибулина
- 2 зуб. часнику
- 320 г відвареного рису
- 160 г кукурудзи
- 400 г чорних бобів
- 1 ч. л. кмину
- 1/2 ч. л. чилі
- 1 ст. л. соку лайма
Розігрійте в каструлі одну столову ложку оливкової олії. Додайте сюди нарізану на шматочки курку і обсмажте протягом 5 хвилин. Потім перекладіть курку в миску. Подрібніть цибулю і додайте в каструлю, де обсмажувалася курка. Тушкуйте протягом 3-4 хвилин. Додайте подрібнений часник і смажте ще одну хвилину.
У миску з куркою додайте відварений рис, чорну квасолю і кукурудзу. Потім вкиньте перець чилі, кмин і одну столову ложку соку лайма. Добре перемішайте.
Перець промийте, розріжте на дві половинки і очистіть. Начиніть начинкою і перекладіть на деко, змащене оливковою олією. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40-50 хвилин. Смачного!
Більше цікавих рецептів – в статті Як приготувати фарширований перець — 5 рецептів
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття