Готуємо апетитні та ситні супи – смачні рецепти
Готуємо апетитні та ситні супи – смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
У холодну пору року наш організм все більше вимагає ситних і гарячих страв. Тому в раціоні обов'язково мають бути присутні такі страви, як смачні та поживні супи. Особливо якщо вони густі і наваристі.
Пропонуємо кілька варіантів апетитних супів, які прості в приготуванні і корисні для організму.
Грецький суп авголемоно – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 2 л курячого бульйону
- 230 г довгозернового рису
- 4 курячих яйця
- 100 мл лимонного соку
- сіль і перець – за смаком
- листя петрушки – за смаком
Закип'ятіть бульйон і додайте рис, зменшивши вогонь до середнього. Варіть 20 хвилин. Потім влийте злегка збиті яйця, лимонний сік і готуйте, поки суп не почне пузиритись. Перемішайте шумівкою і тримайте на вогні ще 2 хвилини. Додайте сіль, перець і рубану петрушку. Готово!
Угорський суп корхейлевеш – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 400 г квашеної капусти
- 2 гол. ріпчастої цибулі
- 40 мл рослинної олії
- 70 г пшеничного борошна
- 150 г мисливської ковбаски
- 80 г бекону
- 250 г копченої свинини
- 2 зуб. часнику
- 200 г сметани
- 1 ч. л. зіри
- 1 ч. л. паприки
- 1 ст. л. пасти з паприки
- кріп – за смаком
- 2 лаврові листки
- сіль і перець – за смаком
Подрібніть квашену капусту і промийте холодною водою. Залийте 1,2 л води копчену свинину, додайте лавровий лист і варіть 20 хвилин. Потім наріжте її невеликими кубиками. Ковбасу наріжте кільцями або півкільцями.
Обсмажте бекон на невеликому вогні, додайте подрібненої цибулю і готуйте його до прозорості. Потім додайте подрібнений часник, зіру, пасту з паприки і паприку. Додайте борошно, ретельно перемішайте, після чого додайте в овочеву суміш в бульйон.
Вкиньте м'ясо, капусту і доведіть до кипіння. Додайте сметану і добре перемішайте. Коли суп закипить – зніміть з вогню. Прикрасьте рубаною петрушкою і подавайте до столу.
Смачного!
Бельгійський суп ватерзой – рецепт
Вам знадобиться:
- 1 курка
- 1 лавровий лист
- 50 г вершкового масла
- 2 гол. ріпчастої цибулі
- 1,5 л курячого бульйону
- 3 моркви
- 3 стебла селери
- 3 цибулі-порей
- 5 картоплин
- 250 мл вершків
- 2 яєчних жовтки
- 25 г петрушки
- сіль і перець – за смаком
- чебрець – за смаком
Наріжте цибулю соломкою і обсмажте в каструлі на вершковому маслі близько 5-7 хвилин.
Курку натріть сіллю і перцем. Покладіть її грудкою вниз поверх цибулі. Залийте бульйоном, покривши м'ясо і варіть під кришкою протягом 30 хвилини. Додайте нарізані моркву, порей, селеру, лавровий лист і чебрець. Варіть ще пів години під закритою кришкою. Потім вкиньте нарізану картоплю і варіть ще 20 хвилин.
Дістаньте курку з супу і дайте їй трохи охолонути. Розберіть м'ясо на шматочки, прибравши від кісток і шкіри.
З'єднайте вершки з жовтками і додайте трохи бульйону з супу. Добре перемішайте і перелийте суміш в суп. Поверніть м'ясо і додайте подрібнену петрушку.
Готово!
Читайте також: Сирні супи — 4 покрокових рецепти з різних країн світу
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття