Menu
Готуємо апетитні та ситні супи – смачні рецепти

Готуємо апетитні та ситні супи – смачні рецепти

Готуємо апетитні та ситні супи – смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У холодну пору року наш організм все більше вимагає ситних і гарячих страв. Тому в раціоні обов'язково мають бути присутні такі страви, як смачні та поживні супи. Особливо якщо вони густі і наваристі.

Пропонуємо кілька варіантів апетитних супів, які прості в приготуванні і корисні для організму.

Грецький суп авголемоно – рецепт

Грецький суп авголемоно

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 л курячого бульйону
  • 230 г довгозернового рису
  • 4 курячих яйця
  • 100 мл лимонного соку
  • сіль і перець – за смаком
  • листя петрушки – за смаком

Закип'ятіть бульйон і додайте рис, зменшивши вогонь до середнього. Варіть 20 хвилин. Потім влийте злегка збиті яйця, лимонний сік і готуйте, поки суп не почне пузиритись. Перемішайте шумівкою і тримайте на вогні ще 2 хвилини. Додайте сіль, перець і рубану петрушку. Готово!

Угорський суп корхейлевеш – рецепт

Угорський суп корхейлевеш

Для приготування вам знадобиться:

  • 400 г квашеної капусти
  • 2 гол. ріпчастої цибулі
  • 40 мл рослинної олії
  • 70 г пшеничного борошна
  • 150 г мисливської ковбаски
  • 80 г бекону
  • 250 г копченої свинини
  • 2 зуб. часнику
  • 200 г сметани

Сметана Славія

  • 1 ч. л. зіри
  • 1 ч. л. паприки
  • 1 ст. л. пасти з паприки
  • кріп – за смаком
  • 2 лаврові листки
  • сіль і перець – за смаком

Подрібніть квашену капусту і промийте холодною водою. Залийте 1,2 л води копчену свинину, додайте лавровий лист і варіть 20 хвилин. Потім наріжте її невеликими кубиками. Ковбасу наріжте кільцями або півкільцями.

Обсмажте бекон на невеликому вогні, додайте подрібненої цибулю і готуйте його до прозорості. Потім додайте подрібнений часник, зіру, пасту з паприки і паприку. Додайте борошно, ретельно перемішайте, після чого додайте в овочеву суміш в бульйон.

Вкиньте м'ясо, капусту і доведіть до кипіння. Додайте сметану і добре перемішайте. Коли суп закипить – зніміть з вогню. Прикрасьте рубаною петрушкою і подавайте до столу.

Смачного!

Бельгійський суп ватерзой – рецепт

Бельгійський суп ватерзой

Вам знадобиться:

  • 1 курка
  • 1 лавровий лист
  • 50 г вершкового масла

Вершкове масло Славія

  • 2 гол. ріпчастої цибулі
  • 1,5 л курячого бульйону
  • 3 моркви
  • 3 стебла селери
  • 3 цибулі-порей
  • 5 картоплин
  • 250 мл вершків

Вершки Яготинський

  • 2 яєчних жовтки
  • 25 г петрушки
  • сіль і перець – за смаком
  • чебрець – за смаком

Наріжте цибулю соломкою і обсмажте в каструлі на вершковому маслі близько 5-7 хвилин.

Курку натріть сіллю і перцем. Покладіть її грудкою вниз поверх цибулі. Залийте бульйоном, покривши м'ясо і варіть під кришкою протягом 30 хвилини. Додайте нарізані моркву, порей, селеру, лавровий лист і чебрець. Варіть ще пів години під закритою кришкою. Потім вкиньте нарізану картоплю і варіть ще 20 хвилин.

Дістаньте курку з супу і дайте їй трохи охолонути. Розберіть м'ясо на шматочки, прибравши від кісток і шкіри.

З'єднайте вершки з жовтками і додайте трохи бульйону з супу. Добре перемішайте і перелийте суміш в суп. Поверніть м'ясо і додайте подрібнену петрушку.

Готово!

Читайте також: Сирні супи — 4 покрокових рецепти з різних країн світу

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття