
Готуємо апетитні паніні – 4 найоригінальніші рецепти
Паніні в перекладі з італійської означає «маленька булочка», але по суті, це звичний нам бутерброд, тільки ще смачніше.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Паніні в перекладі з італійської означає «маленька булочка», але по суті, це звичний нам бутерброд, тільки ще смачніше. Приготувати його не займе багато часу, а результат тільки порадує. Різноманітність начинок для паніні залежить тільки від вашої фантазії. Ми пропонуємо вам добірку незвичайних і апетитних паніні, яких ви ще не пробували.
Як приготувати паніні з курячим філе під базиліковим соусом – рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 хлібобулочний виріб
- 200 г курячої грудки
- 1 цукіні
- 100 г сиру брі
- 100 г в'ялених помідорів чері
- Для соусу вам знадобиться:
- 50 мл оливкової олії
- 1 зуб. часнику
- 2 гілки листя свіжого базиліку
- сіль і перець – за смаком
Готуємо соус: за допомогою блендера збийте оливкову олію, базилік, часник сіль і перець.
Хліб розріжте на дві частини. На першу частину покладіть скибочки курячої грудки і змастіть базиліковим соусом зверху. На другу частину хліба покладіть обсмажені скибочки цукіні, сир брі та в'ялені помідори. З'єднайте обидві половини хліба і обсмажте під пресом. Готово!
Читайте також: Перекус на швидку руку — 12 ідей для смачних бутербродів
Паніні з моцарелою і руколою – рецепт
Для приготування вам знадобиться:
- 1 хлібобулочний виріб
- 150 г моцарели
- 100 г хумуса
- 1 ч. л. сушеної паприки
- 150 г руколи
- 2 ст. л. гарбузового насіння очищеного
Хліб розріжте на дві частини. Змастіть обидві половинки хумусом і присипте паприкою. На першу частину викладіть моцарелу, а на другу – руколу. Обидві половинки посипте насінням гарбуза (за бажанням замініть кунжутом). З'єднайте частини хліба і обсмажте під пресом. Готово!
Готуємо паніні з баклажаном і базиліком – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 хлібобулочний виріб
- 1 середній баклажан
- 5 листочків базиліка
- 150 г моцарели
- 1 помідор
- 1 ч. л. оливкової олії
- 1 ч. л. сушених трав
Розріжте хліб на дві рівні частини. На першу половину викладіть скибочки моцарели і скибочки помідора, чергуючи їх. Обсмажте на грилі смужки баклажана і викладіть на другу половину хліба разом з базиліком. Збризніть обидві половини оливковою олією і з'єднайте їх. Обсмажте під пресом. Смачного!
Паніні з шинкою і малиною – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1 хлібобулочний виріб
- 70 г м'якого вершкового сиру
- 50 г свіжої малини
- 200 г шинки
- 50 г фісташок
Розріжте хліб на дві частини. Обидві половинки змастіть вершковим сиром. На першу половину покладіть малину і присипте подрібненими фісташками. На другу половину викладіть тонкі скибочки шинки. З'єднайте частини хліба і обсмажте під пресом. Готово!
Більше смачних рецептів – в статті 7 + 1 ідея, як і з чим швидко приготувати смачні бутерброди
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття