
Як приготувати рибний суп — смачні рецепти і поради
Готуємо рибні супи — смачні рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Повноцінний раціон людини обов'язково повинен містити в собі суп. Зупинивши свій вибір на рибних бульйонах, ви отримаєте відносно легкі і добре засвоювані супи, які можуть бути абсолютно різними.
У цій статті розповідаємо, як приготувати смачний і легкий рибний суп.
Рибний суп з плавленим сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 картоплі
- 1 цибуля
- 1 морква
- 1 банка рибних консерв
- 2 ст. л. рослинної олії
- 1 500 мл води
- 200 г плавленого сиру
- Сіль і зелень — за смаком
Картоплю наріжте середніми шматочками, а моркву з цибулею — маленькими.
Злийте рідину з консерв і розімніть виделкою рибу. Цибулю і моркву обсмажте на олії.
Закип'ятіть воду в каструлі і перекладіть туди картоплю з сиром. Варіть суп протягом 20 хвилин. Потім додайте овочі, рибу і сіль. Готуйте ще 5-10 хвилин. Потім посипте зеленню і подавайте до столу.
Готово!
Молочний суп з рибою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 ст. л. вершкового масла
- 1 ст. л. борошна
- 750 мл молока
- 450 г консервованої червоної риби
- Сіль, перець і сушений кріп — за смаком
Розтопіть в каструлі масло і додайте борошно. Перемішайте масу так, щоб не залишилися грудочки. Потім вливайте молоко і поступово помішуйте масу.
З консерви злийте рідину і додайте рибу в каструлю. Всипте кріп, сіль і перець. Перемішайте.
Готово!
Вершковий суп з сьомгою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г сьомги
- 2 л води
- 250 мл вершків
- 5 картоплин
- 1 морква
- 1 ріпчаста цибуля
- 1 лавровий лист
- Сіль і перець — за смаком
- Зелень
Перекладіть рибу в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту варитися протягом 30 хвилин. Дістаньте сьомгу і видаліть всі кісточки.
Відправте в каструлю картоплю, нарізану кубиками, сіль, перець і лавровий лист. Потім покладіть подрібнені цибулю і моркву. Варіть суп протягом 15 хвилин і перекладіть м'якоть риби.
У готовий суп влийте вершки і проваріть його ще 10 хвилин.
Готово!
Читайте також: Як правильно приготувати мідії — смачні рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття