Menu
Як приготувати рибний суп — смачні рецепти і поради

Як приготувати рибний суп — смачні рецепти і поради

Готуємо рибні супи — смачні рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Повноцінний раціон людини обов'язково повинен містити в собі суп. Зупинивши свій вибір на рибних бульйонах, ви отримаєте відносно легкі і добре засвоювані супи, які можуть бути абсолютно різними.

У цій статті розповідаємо, як приготувати смачний і легкий рибний суп.

Рибний суп з плавленим сиром — рецепт

Рибний суп з плавленим сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 3 картоплі
  • 1 цибуля
  • 1 морква
  • 1 банка рибних консерв
  • 2 ст. л. рослинної олії
  • 1 500 мл води
  • 200 г плавленого сиру

Плавлений сир

  • Сіль і зелень — за смаком

Картоплю наріжте середніми шматочками, а моркву з цибулею — маленькими.

Злийте рідину з консерв і розімніть виделкою рибу. Цибулю і моркву обсмажте на олії.

Закип'ятіть воду в каструлі і перекладіть туди картоплю з сиром. Варіть суп протягом 20 хвилин. Потім додайте овочі, рибу і сіль. Готуйте ще 5-10 хвилин. Потім посипте зеленню і подавайте до столу.

Готово!

Молочний суп з рибою — рецепт

Молочний суп з рибою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. борошна
  • 750 мл молока

Молоко

  • 450 г консервованої червоної риби
  • Сіль, перець і сушений кріп — за смаком

Розтопіть в каструлі масло і додайте борошно. Перемішайте масу так, щоб не залишилися грудочки. Потім вливайте молоко і поступово помішуйте масу.

З консерви злийте рідину і додайте рибу в каструлю. Всипте кріп, сіль і перець. Перемішайте.

Готово!

Вершковий суп з сьомгою — рецепт

Вершковий суп з сьомгою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 400 г сьомги
  • 2 л води
  • 250 мл вершків

Вершки

  • 5 картоплин
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 лавровий лист
  • Сіль і перець — за смаком
  • Зелень

Перекладіть рибу в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту варитися протягом 30 хвилин. Дістаньте сьомгу і видаліть всі кісточки.

Відправте в каструлю картоплю, нарізану кубиками, сіль, перець і лавровий лист. Потім покладіть подрібнені цибулю і моркву. Варіть суп протягом 15 хвилин і перекладіть м'якоть риби.

У готовий суп влийте вершки і проваріть його ще 10 хвилин.

Готово!

Читайте також: Як правильно приготувати мідії — смачні рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття