Menu
Готуємося до Нового Року — смачні та оригінальні закуски на святковий стіл

Готуємося до Нового Року — смачні та оригінальні закуски на святковий стіл

Новорічні закуски — одні з найбільш принципових складових святкового столу.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Новорічні закуски — одні з найбільш важливих складових святкового столу. Вони розігрівають апетит і прикрашають новорічний стіл.

Пропонуємо смачні, красиві і оригінальні закуски, які стануть справжньою родзинкою новорічного меню і обов'язково сподобаються рідним і близьким.

Салат в тарталетках — рецепт

Салат в тарталетках

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 200 г копченої курячої грудки
  • 100 г сиру

Сир

  • 100 г моркви по-корейськи
  • 8 тарталеток
  • 2 ст. л. майонезу
  • Зелень — за смаком

Подрібніть копчену курку і натріть сир. Перекладіть все в невелику миску і додайте моркву по-корейськи та майонез. Ретельно перемішайте начинку і Перекладіть по тарталеткам. Готово!

Апельсини з чилі і оливками — рецепт

Апельсини з чилі і оливками

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • Апельсин
  • Оливки без кісточок
  • Сушений перець чилі
  • М'ята
  • Оливкова олія

Апельсин добре промийте і видаліть шкірку. Розріжте їх на невеликі кружальця і викладіть на тарілку. Присипте зверху перцем чилі і розкладіть нарізані оливки з м'ятою. Збризніть маслом і подавайте до столу. Готово!

Бутерброди з оселедцем і арахісове пастою — рецепт

 

Бутерброди з оселедцем і арахісове пастою

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 багет
  • 5 ст. л. арахісової пасти
  • 1 малосольного оселедця
  • 2-3 гілочки кропу
  • 3 ст. л. соняшникової олії

Наріжте багет під кутом. Товщина кожного шматочка повинна бути не менше 1 сантиметра. Потім розігрійте сковороду з 3 столовими ложками олії. Підсмажите багет, щоб утворилась золота скоринка. На охолоджений хліб намажте арахісову пасту. Зверху викладіть шматочки оселедця і прикрасьте кропом. Готово!

Паштет із сардин з маслом — рецепт

Паштет із сардин з маслом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 150 г консервованих сардин
  • 150 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 25 г петрушки
  • Лимонна цедра
  • Сіль — за смаком

Сардини перекладіть на паперові рушники, щоб стік зайвий жир. Вершкове масло слід заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури. Подрібніть петрушку. Перекладіть в миску всі інгредієнти. Ретельно перемішайте за допомогою вилки до однорідної консистенції. Додайте сіль за смаком і подавайте з грінками. Готово!

Читайте також: Готуємося до Нового Року – смачні рецепти святкових м'ясних страв

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття