
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Складові:
- Перець болгарський — 5 шт.
- Фарш з курячого філе — 800 г
- Яйця — 3 шт.
- Сир Сулугуні ТМ «Яготинський» — 1 упаковка (200 г)
- Зелень, сіль, перець чорний (мелений) — за смаком
Приготування:
- Перець помити, порізати навпіл, очистити всередині.
- Розкласти рівномірно начинку (перемішаний фарш з яйцями, зеленню та спеціями).
- Запікати в духовці 20 хв. за температури 200 градусів.
- Готовий перець посипати натертим сиром сулугуні ТМ «Яготинський».
- Смакуйте разом з ТМ «Яготинське»!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття