Для тих, хто любить дивувати — оригінальні рецепти оселедця під шубою
Для тих, хто любить дивувати — оригінальні рецепти оселедця під шубою
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Класичний варіант салату "Оселедець під шубою" — найпопулярніший і простий. Але існують й інші, більш оригінальні і не менш смачні варіанти цього салату.
Якщо хочете здивувати своїх гостей незвичайною подачею звичайного салату, пропонуємо кілька рецептів оселедця під шубою з нашої добірки.
Оселедець під шубою з червоною ікрою і сьомгою — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г буряка
- 300 г моркви
- 200 г картоплі
- 1 великий оселедець
- 200 г слабосоленого філе сьомги
- 2 курячих яйця
- 1 пучок зеленої цибулі
- 400 г майонезу
- Сіль — за смаком
Відваріть до готовності буряк, моркву і картоплю. Яйця відваріть в круту. Очистіть овочі і натріть на крупній тертці. Яйця також очистіть і відокремте білки від жовтків. Їх також слід натерти на тертці: білок на крупній, а жовток на маленькій.
Очистіть оселедець і наріжте філе невеликими кубиками. Сьомгу наріжте тонкими смужками. Подрібніть зелену цибулю.
Візьміть тарілку і поставте форму, у яку шар за шаром будемо викладати салат. Спочатку викладіть половину буряка, потім сьомгу, половину моркви, картоплю, оселедець, яєчні білки, другу половину моркви і в кінець викладіть другу половину буряка. Кожен шар злегка змащуйте майонезом.
Зніміть форму і прикрасьте подрібненою цибулею, жовтком і ікрою.
Готово!
Оселедець під шубою рулетом — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 200 г буряка
- 150 г картоплі
- 100 г вершкового сиру
- 150 г майонезу
- 1 оселедець
- 10 г желатину
- 50 мл води
Промийте та відваріть до готовності буряк і картоплю. Дайте охолонути. Потім натріть на крупній тертці.
Залийте желатин водою і залиште на півгодини. Розділіть оселедець і залиште тільки філе.
Приготуйте желатино-майонезний соус. Нагрійте желатин на водяній бані, потім остудіть і перемішайте з майонезом.
З оселедця виріжте пласти, приблизно однакового розміру. Перемішайте картопля з вершковим сиром і половиною майонезного соусу. Буряк з'єднайте з майонезним соусом, що залишився.
Накрийте бамбуковий килимок харчовою плівкою, згорнуту в кілька шарів. Викладіть оселедець, а зверху рівним шаром розподіліть картоплю. Потім викладіть буряк і після цього за допомогою килимка надайте салату форму брусочки.
Відправте рулет в холодильник на 4-5 годин. Потім наріжте шматочками і подавайте до столу.
Готово!
Оселедець під шубою з вершковим смаком — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1 велика оселедець
- 200 г буряка
- 150 г моркви
- 150 г картоплі
- 3 курячих яйця
- 1 ріпчаста цибуля
- 70 г замороженого вершкового масла
- Майонез — за смаком
Промийте та відваріть до готовності буряк, моркву і картоплю. Очистіть і натріть овочі на крупній тертці. Також відваріть і натріть яйця.
Цибулю наріжте тонкими смужками, а філе оселедця — невеликими кубиками.
Візьміть форму і шарами викладайте салат: картопля, терті яйця з майонезом, замерзле терте масло, оселедець з цибулею, моркву і знову буряк. Кожен шар змащуйте майонезом.
Відправте салат в холодильник на 3-5 годин.
Готово!
Читайте також: Готуємо улюблений святковий салат — смачні рецепти оселедця під шубою
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття