Що приготувати з овочів — смачні і прості рецепти
Що приготувати з овочів — смачні і прості рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Пропонуємо вам кілька смачних і корисних страв, які відмінно підійдуть для тих, хто не їсть м'яса або хоче урізноманітнити своє меню.
Ароматна картопля з грибами — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 6 картоплин
- 100 г вершкового масла
- 150 г глив
- 1 цибуля
- 1 зуб. часнику
- 2 гілочки розмарину
- Сіль і перець — за смаком
Очистіть і подрібніть цибулю та часник. Обсмажте їх на розтопленому вершковому маслі (20 г) до прозорості цибулі. Додайте в сковороду подрібнені гливи і обсмажте до готовності.
Ретельно промийте картоплю, наріжте їх навпіл, а потім розріжте на тонкі скибочки. При цьому притримуйте краї, щоб картопля не розпалася. Після цього акуратно викладіть їх в форму для випічки і посоліть зверху.
Вершкове масло, що залишилося розтопіть в сотейнику і полийте картоплю. Додайте гілочки розмарину і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.
Готову картоплю посипте смаженими грибами з цибулею.
Смачного!
Пікантна закуска з кабачків — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г кабачків
- 1/2 ч. л. сухого меленого гострого перцю
- 1 ст. л. паприки
- 2 ст. л. оливкової олії
- Сіль — за смаком
Промийте і наріжте кабачки невеликими брусочками. Перекладіть в миску і додайте спеції: сіль, паприку, гострий перець і оливкову олію. Добре перемішайте масу.
Деко для випічки застеліть пергаментом і викладіть кабачки. Відправте їх в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.
Готово!
Пиріг з горохом і солодкою цибулею — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 300 г листкового тіста (замороженого)
- 150 г зеленого горошку
- 4 гілочки м'яти
- 2 цибулини
- 2 ст. л. цукру
- 1 яйце
- Сіль і перець — за смаком
- Оливкова олія
Розморозте листкове тісто при кімнатній температурі.
Візьміть невелику каструлю і висипте горошок. Залийте водою, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Варіть горошок протягом 2 хвилин. Потім злийте воду і перекладіть горошок в чашу блендера разом з листочками м'яти, сіллю і перцем. Подрібніть масу до однорідної консистенції.
Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Викладіть його на розігріту з оливковою олією сковороду і обсмажте до прозорості. Потім зробіть маленький вогонь і додайте цукор. Продовжуйте готувати, поки він не карамелізується.
На підготовлене тісто викладіть горохову начинку і карамелізований лук. Зробіть невеликі бортики і змастіть їх яйцем.
Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Готово!
Читайте також: Для тих, хто на дієті — 3 дієтичних рецепти паски
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття