Menu
Що приготувати з овочів — смачні і прості рецепти

Що приготувати з овочів — смачні і прості рецепти

Що приготувати з овочів — смачні і прості рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Пропонуємо вам кілька смачних і корисних страв, які відмінно підійдуть для тих, хто не їсть м'яса або хоче урізноманітнити своє меню.

Ароматна картопля з грибами — рецепт

Ароматна картопля з грибами

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 6 картоплин
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 150 г глив
  • 1 цибуля
  • 1 зуб. часнику
  • 2 гілочки розмарину
  • Сіль і перець — за смаком

Очистіть і подрібніть цибулю та часник. Обсмажте їх на розтопленому вершковому маслі (20 г) до прозорості цибулі. Додайте в сковороду подрібнені гливи і обсмажте до готовності.

Ретельно промийте картоплю, наріжте їх навпіл, а потім розріжте на тонкі скибочки. При цьому притримуйте краї, щоб картопля не розпалася. Після цього акуратно викладіть їх в форму для випічки і посоліть зверху.

Вершкове масло, що залишилося розтопіть в сотейнику і полийте картоплю. Додайте гілочки розмарину і відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.

Готову картоплю посипте смаженими грибами з цибулею.

Смачного!

Пікантна закуска з кабачків — рецепт

Пікантна закуска з кабачків

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 400 г кабачків
  • 1/2 ч. л. сухого меленого гострого перцю
  • 1 ст. л. паприки
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • Сіль — за смаком

Промийте і наріжте кабачки невеликими брусочками. Перекладіть в миску і додайте спеції: сіль, паприку, гострий перець і оливкову олію. Добре перемішайте масу.

Деко для випічки застеліть пергаментом і викладіть кабачки. Відправте їх в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Готово!

Пиріг з горохом і солодкою цибулею — рецепт

Пиріг з горохом і солодкою цибулею 

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г листкового тіста (замороженого)
  • 150 г зеленого горошку
  • 4 гілочки м'яти
  • 2 цибулини
  • 2 ст. л. цукру
  • 1 яйце
  • Сіль і перець — за смаком
  • Оливкова олія

Розморозте листкове тісто при кімнатній температурі.

Візьміть невелику каструлю і висипте горошок. Залийте водою, поставте на плиту і доведіть до кипіння. Варіть горошок протягом 2 хвилин. Потім злийте воду і перекладіть горошок в чашу блендера разом з листочками м'яти, сіллю і перцем. Подрібніть масу до однорідної консистенції.

Очистіть і наріжте півкільцями цибулю. Викладіть його на розігріту з оливковою олією сковороду і обсмажте до прозорості. Потім зробіть маленький вогонь і додайте цукор. Продовжуйте готувати, поки він не карамелізується.

На підготовлене тісто викладіть горохову начинку і карамелізований лук. Зробіть невеликі бортики і змастіть їх яйцем.

Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Готово!

Читайте також: Для тих, хто на дієті — 3 дієтичних рецепти паски

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття