Час вишневого пирога — кращі рецепти і секрети
Час вишневого пирога — кращі рецепти і секрети
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Пиріг зі свіжою вишнею — незамінний рецепт літнього меню. Такий десерт виходить завжди смачним, привабливим і готується дуже просто. Пропонуємо кілька безпрограшних варіантів вишневих пирогів, які обов'язково увійдуть до вашого літнього меню.
Американський вишневий пиріг — рецепт
Для приготування тіста візьміть інгредієнти:
- 200 г борошна
- 100 г вершкового масла
- 60 мл води
- 1 яйце
- 2 ст. л. молока
Для начинки візьміть інгредієнти:
- 600 г замороженої вишні
- вишневий сік
- 4 ст. л. крохмалю
- 200 г цукру
- 1/2 ч. л. кориці
- 1/4 ч. л. мускатного горіха
- 1/4 ч. л. солі
- 1 ч. л. лимонного соку
- 25 г вершкового масла
У першу чергу з'єднайте і просійте борошно з сіллю. Візьміть холодне масло і наріжте його невеликими кубиками. Додайте до борошна з сіллю і перемішайте за допомогою блендера в дрібну крихту. Потім влийте трохи води і знову перемішайте. Зліпіть із тіста невелику кулю. Оберніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 20 хвилин.
Тим часом готуємо начинку. Для цього з'єднаєте цукор, корицю, мускатний горіх і сіль. Перемішайте і додайте вишневий і лимонний соки. Ставимо масу на вогонь і доводимо до кипіння.
В окремій ємності з'єднайте і добре перемішайте крохмаль та 1/4 склянки води. Зніміть вишневу начинку з вогню і порційно додавайте крохмаль, постійно помішуючи вінчиком. Потім поверніть начинку на вогонь і знову доведіть до кипіння. Додайте вишні і варіть ще кілька хвилин. Після цього зніміть з вогню і додайте вершкове масло. Добре перемішайте масу.
Залиште начинку остигати.
Збираємо пиріг. Для цього розкачайте тісто і викладіть у форму. Зверху викладіть остигнула начинку і накрийте сіточкою із тіста або прикрасьте на свій смак. Змастіть пиріг збитим яйцем з молоком.
Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Приємного чаювання!
Більше цікавих рецептів читайте в статті: Вишнево-черешневий рай — смачні десерти з вишнею та черешнею
Віденський вишневий пиріг — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 400 г вишні без кісточок
- 200 г пшеничного борошна
- 180 г вершкового масла
- 3 курячих яйця
- 140 г цукрової пудри
- 1 ч. л. розпушувача
- Мигдальні пелюстки — за смаком
В окремій ємності збийте яйця з цукром і поступово додайте олію.
Просійте борошно і з'єднайте з розпушувачем. Додайте масу до яєць і добре перемішайте.
Візьміть форму для випічки і добре змастіть її маслом. Викладіть тісто у форму, а зверху розподіліть вишні, посипавши мигдальними пелюстками.
Відправте пиріг в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 хвилин.
Готово!
Читайте також: Готуємо полунично-фісташковий торт "Фрезьє" — секрети і рецепт
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття