Menu
Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти

Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти

Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Корисний і смачні гарбузові супи готуються дуже просто і швидко, а результат не може не радувати. Вогненно-помаранчевий апетитний суп, багатий вітамінами і мінералами, сподобається навіть найзатятішим гурманам.

Пропонуємо кілька безпрограшних варіантом супу з гарбуза.

Пряний гарбузовий суп-пюре — рецепт

Пряний гарбузовий суп-пюре

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 500 мл вершків

Вершки

  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1/2 шт. селери (корінь)
  • Кардамон, кориця, куркума — за смаком
  • Цукор — за смаком
  • Вершкове масло (для смаження)

Подрібніть цибулю, корінь селери натріть на тертці. Очистіть гарбуз і наріжте її на невеликі шматочки. Насіння обсмажте на сковороді.

На вершковому маслі обсмажте цибулю і селеру. Потім додайте гарбуз і посипте невеликою кількістю цукру, кардамону, кориці і куркуми. Після цього влийте зовсім небагато води і тушкуйте масу, періодично помішуючи. Після цього зніміть з вогню і влийте вершки. Подрібніть суп за допомогою блендера. Подавайте з насінням гарбуза.

Готово!

Гарбузовий суп з сиром — рецепт

Гарбузовий суп з сиром

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 500 г гарбуза
  • 600 мл води
  • 1 морква
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 зуб. часнику
  • 100 г твердого сиру

Твердий сир

  • 50 г вершкового масла
  • Сіль — за смаком

Подрібніть цибулю і моркву. Очистіть гарбуз і наріжте середніми кубиками.

Вершкове масло розтопіть в сотейнику і обсмажте цибулю протягом 4-5 хвилин. Потім додайте часник, гарбуз і моркву. Добре перемішайте і влийте воду. Накрийте кришкою і готуйте пів години на повільному вогні.

Тим часом натріть сир. Коли гарбуз вже буде м'яким, подрібніть її за допомогою блендера. Додайте сир і перемішайте, поки він не розплавиться. Посоліть і поперчіть суп за смаком.

Готово!

Гарбузовий крем-суп з медом і чебрецем — рецепт

Гарбузовий крем-суп з медом і чебрецем

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1/2 шт. гарбуза (сорт «Масляний горіх», Butter nut)
  • 1 цибуля
  • 1/2 склянки води
  • 1 зуб. часнику
  • 1 перець чилі
  • 1 ст. л. меду
  • 200 г вершків

Вершки

  • Чебрець — за смаком
  • Сіль і перець — за смаком
  • Борошно — за смаком

Очистіть і наріжте гарбуз та цибулю на невеликі шматочки. Обсмажте на оливковій олії протягом 10 хвилин. Потім додайте часник, чилі, сіль, перець та пів склянки води. Додайте листя чебрецю і тушкуйте масу протягом 10 хвилин.

Потім влийте води, щоб покривало весь вміст і додайте столову ложку меду. Дайте супу закипіти. Після цього влийте вершки і знову дайте закипіти. Подрібніть за допомогою блендера і подавайте до столу.

Готово!

Читайте також: Сезон гарбуза — 10 ідей для смачного і корисного гарбузового смузі

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття