Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти
Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Корисний і смачні гарбузові супи готуються дуже просто і швидко, а результат не може не радувати. Вогненно-помаранчевий апетитний суп, багатий вітамінами і мінералами, сподобається навіть найзатятішим гурманам.
Пропонуємо кілька безпрограшних варіантом супу з гарбуза.
Пряний гарбузовий суп-пюре — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 500 мл вершків
- 1 ріпчаста цибуля
- 1/2 шт. селери (корінь)
- Кардамон, кориця, куркума — за смаком
- Цукор — за смаком
- Вершкове масло (для смаження)
Подрібніть цибулю, корінь селери натріть на тертці. Очистіть гарбуз і наріжте її на невеликі шматочки. Насіння обсмажте на сковороді.
На вершковому маслі обсмажте цибулю і селеру. Потім додайте гарбуз і посипте невеликою кількістю цукру, кардамону, кориці і куркуми. Після цього влийте зовсім небагато води і тушкуйте масу, періодично помішуючи. Після цього зніміть з вогню і влийте вершки. Подрібніть суп за допомогою блендера. Подавайте з насінням гарбуза.
Готово!
Гарбузовий суп з сиром — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 500 г гарбуза
- 600 мл води
- 1 морква
- 1 ріпчаста цибуля
- 2 зуб. часнику
- 100 г твердого сиру
- 50 г вершкового масла
- Сіль — за смаком
Подрібніть цибулю і моркву. Очистіть гарбуз і наріжте середніми кубиками.
Вершкове масло розтопіть в сотейнику і обсмажте цибулю протягом 4-5 хвилин. Потім додайте часник, гарбуз і моркву. Добре перемішайте і влийте воду. Накрийте кришкою і готуйте пів години на повільному вогні.
Тим часом натріть сир. Коли гарбуз вже буде м'яким, подрібніть її за допомогою блендера. Додайте сир і перемішайте, поки він не розплавиться. Посоліть і поперчіть суп за смаком.
Готово!
Гарбузовий крем-суп з медом і чебрецем — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 1/2 шт. гарбуза (сорт «Масляний горіх», Butter nut)
- 1 цибуля
- 1/2 склянки води
- 1 зуб. часнику
- 1 перець чилі
- 1 ст. л. меду
- 200 г вершків
- Чебрець — за смаком
- Сіль і перець — за смаком
- Борошно — за смаком
Очистіть і наріжте гарбуз та цибулю на невеликі шматочки. Обсмажте на оливковій олії протягом 10 хвилин. Потім додайте часник, чилі, сіль, перець та пів склянки води. Додайте листя чебрецю і тушкуйте масу протягом 10 хвилин.
Потім влийте води, щоб покривало весь вміст і додайте столову ложку меду. Дайте супу закипіти. Після цього влийте вершки і знову дайте закипіти. Подрібніть за допомогою блендера і подавайте до столу.
Готово!
Читайте також: Сезон гарбуза — 10 ідей для смачного і корисного гарбузового смузі
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття