-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Картопля — 6 шт.
- Сметана — 1 ст. л.
- Сир Сулугуні ТМ «Яготинський» — 150 г
- Паприка мелена — 1/2 ч.л.
- Панірувальні сухарі — 100 г
- Сіль, перець — за смаком
- Олія
Приготування:
- Половину очищеної картоплі наріжте шматочками, зваріть у підсоленій водій до готовності і потовчіть в пюре.
- Другу половину — сирою натріть на дрібну терку й відтисніть зайву рідину.
- Змішайте терту картоплю з пюре, додайте сметану, сіль, перець, паприку.
- Добре вимішайте в однорідну масу.
- Сулугуні наріжте кубиками. Сформуйте з картопляної маси круглі коржики, на середину кожного покладіть по 1 кубику сиру і зробіть кульку, запанірувавши кожну в сухарях.
- Обсмажте кульки в розігрітій олії до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття