Menu
Бульовники

Бульовники

Це страва з Полісся, якій вже більше 200 років

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Половину очищеної картоплі наріжте шматочками, зваріть у підсоленій водій до готовності і потовчіть в пюре.
  2. Другу половину — сирою натріть на дрібну терку й відтисніть зайву рідину.
  3. Змішайте терту картоплю з пюре, додайте сметану, сіль, перець, паприку.
  4. Добре вимішайте в однорідну масу.
  5. Сулугуні наріжте кубиками. Сформуйте з картопляної маси круглі коржики, на середину кожного покладіть по 1 кубику сиру і зробіть кульку, запанірувавши кожну в сухарях.
  6. Обсмажте кульки в розігрітій олії до золотистого кольору. Викладіть на паперовий рушник, щоб стекла зайва олія.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття