Menu
Запечена картопля в сирному соусі

Запечена картопля в сирному соусі

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Додати в фарш дрібно нарізану цибулю, часник і петрушку. Солимо і перчимо до смаку. Робимо фрикадельки розміром з волоський горіх.
  2. Приблизно таким же розміром нарізаємо картоплю, солимо і додаємо улюблені спеції за смаком, додаємо олію і добре перемішуємо. Викладаємо на деко в проміжок з м'ясними кульками. Додаємо воду. Попередньо розігріваємо духовку і запікаємо близько 40 хвилин за температри 200°С.
  3. Розігріваємо молоко і плавлений сир допоки останній не розтопиться. Перці і чабер додаємо за смаком.
  4. Після 40 хвилин дістаємо нашу картоплю з фрікадельками, викладаємо зверху нарізані слайсами томати і рівномірно розподіляємо зверху заливку. Запікаємо ще 20 хвилин.

Страва готова. Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття