Menu
Пробіотик Lactobacillus rhamnosus LGG®: в чому його користь та як він впливає на організм людини

Пробіотик Lactobacillus rhamnosus LGG®: в чому його користь та як він впливає на організм людини

ТМ «Яготинська» запустила лінійку йогуртів з наповнювачами, які містять пробіотичні культури Lactobacillus rhamnosus LGG®.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

ТМ «Яготинська» запустила лінійку йогуртів з наповнювачами, які містять не менше 1 мільярда пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus LGG® в пляшці 270 грамів та не менше 3 мільярдів пробіотичних культур Lactobacillus rhamnosus LGG® в пляшці 850 грамів. Ці йогурти мають позитивний вплив на здоров‘я в цілому та на функції шлунково-кишкового тракту зокрема.

Йогурт Яготинський з пробіотиком lgg

Для початку, давайте розберемося, що таке пробіотики. Пробіотики — це живі мікроорганізми, які можуть позитивно впливати на здоров'я людини та нормалізувати склад і функції мікрофлори шлунково-кишкового тракту. Найчастіше це біфідобактерії і лактобацили, які здатні проявляти антагонізм проти патогенних й умовно-патогенних мікробів.

Пробіотик Lactobacillus rhamnosus LGG® — найбільш досліджений (задокументований) пробіотичний штам Lactobacillus. Його корисний вплив було доведено численними дослідженнями, опублікованими на авторитетному ресурсі PubMed. Ознайомитися з дослідженнями ви можете за посиланнями нижче:

Hojsak I, Snovak N, Abdović S, Szajewska H, Misak Z, Kolacek S. Lactobacillus GG in the prevention of gastrointestinal and respiratory tract infections in children who attend day care centers: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. Clin Nutr. 2010;29(3):312-316. doi:10.1016/j.clnu.2009.09.008

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/19896252/

Hojsak I, Abdović S, Szajewska H, Milosević M, Krznarić Z, Kolacek S. Lactobacillus GG in the prevention of nosocomial gastrointestinal and respiratory tract infections. Pediatrics. 2010;125(5):e1171-e1177. doi:10.1542/peds.2009-2568

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/20403940/

Hatakka K, Ahola AJ, Yli-Knuuttila H, et al. Probiotics reduce the prevalence of oral candida in the elderly--a randomized controlled trial. J Dent Res. 2007;86(2):125-130. doi:10.1177/154405910708600204

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17251510/

de Vrese M, Rautenberg P, Laue C, Koopmans M, Herremans T, Schrezenmeir J. Probiotic bacteria stimulate virus-specific neutralizing antibodies following a booster polio vaccination. Eur J Nutr. 2005;44(7):406-413. doi:10.1007/s00394-004-0541-8

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15578195/

Davidson LE, Fiorino AM, Snydman DR, Hibberd PL. Lactobacillus GG as an immune adjuvant for live-attenuated influenza vaccine in healthy adults: a randomized double-blind placebo-controlled trial. Eur J Clin Nutr. 2011;65(4):501-507. doi:10.1038/ejcn.2010.289

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21285968/

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

1042

Що приготувати зі слив — смачні рецепти

Що приготувати зі слив — смачні рецепти
737

Для тих, хто на дієті — готуємо дієтичну шарлотку

Для тих, хто на дієті — готуємо дієтичну шарлотку
622

Час яблучних пирогів — найоригінальніші і смачні рецепти

Час яблучних пирогів — найоригінальніші і смачні рецепти
600

Смачно, просто і швидко — готуємо страви з капустою

Смачно, просто і швидко — готуємо страви з капустою
581

Готуємо рулетики із баклажанів — смачні і прості рецепти

Готуємо рулетики із баклажанів — смачні і прості рецепти
501

Як приготувати рибний суп — смачні рецепти і поради

Готуємо рибні супи — смачні рецепти і поради
481

Що приготувати з в'яленими помідорами — рецепти і поради

Що приготувати з в'яленими помідорами — рецепти і поради
435

Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти

Час гарбузових супів — смачні і прості рецепти