Menu
Який соус приготувати до шашлику — рецепти і поради

Який соус приготувати до шашлику — рецепти і поради

Який соус приготувати до шашлику — рецепти і поради

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Незалежно від рівня кулінарної майстерності приготувати смачний соус до ароматного шашлику — не складе труднощів. У цьому допоможе невелика добірка ідеальних соусів, які стануть відмінним доповненням до будь-якого пікніка з шашликами.

Соус барбекю — рецепт

Соус барбекю

Вам знадобляться:

  • 400 г готового томатного соусу
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 цибулина
  • 4 зуб. часнику
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 3 ст. л. яблучного оцту
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • 1 ч. л. гірчичного порошку
  • кайенский перець — за смаком
  • сіль і перець — за смаком

Почистіть і подрібніть цибулю та часник. Візьміть глибоку сковороду з товстим дном і розігрійте оливкову олію. Потім обсмажте цибулю до м'якості близько 5 хвилин. Додайте часник і готуйте ще 2 хвилини. Влийте томатний соус і доведіть до кипіння. З'єднайте гірчичний порошок і цукор та залийте половиною склянки окропу. Добре перемішайте і додайте томатну пасту, оцет, ще раз перемішавши суміш. Додайте її в сковороду, приправте сіллю, чорним меленим перцем, кайенским перцем і вустерським соусом. Готуйте ще 10 хвилин, періодично помішуючи соус. Подавайте, як тільки він охолоне.

Гострий гірчичний соус — рецепт

Гострий гірчичний соус

Візьміть інгредієнти:

  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 2 зуб. часнику
  • 1/4 склянки білого сухого вина
  • 1/4 чашки курячого бульйону
  • 2 ст. л. кленового сиропу
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 3/4 ч. л. розмарину
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю

Подрібніть часник і розмарин. Підсмажте часник на розігрітій оливковій олії протягом 30 секунд. Додайте вино, кленовий сироп, бульйон і діжонську гірчицю. Доведіть суміш до кипіння. Потім продовжуйте готувати ще 5 хвилин, поки об'єм не зменшиться, постійно помішуючи. Додайте розмарин, перець і добре перемішайте. Дайте соусу настоятися і подавайте до столу.

Часниковий соус — рецепт

Часниковий соус

Візьміть інгредієнти:

  • 1/2 чашки оливкової олії
  • 4 зуб. подрібненого часнику
  • 1/3 чашки тертого твердого сиру

Твердий сир

  • 2 ст. л. рубаною петрушки
  • червоний перець чилі пластівцями — до смаку
  • морська сіль — за смаком
  • чорний мелений перець — за смаком

З'єднайте оливкову олію, червоний перець чилі пластівцями і часник. Ретельно перемішайте. Додайте сир, петрушку і знову перемішайте. Поперчіть і посоліть соус. Залиште постояти 15 хвилин і подавайте до столу.

Читайте також: Чим заправити салат — соуси і заправки для салатів на сметані та йогурті

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Знаменита торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Популярні матеріали

22348

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради

Як смачно приготувати спаржеву квасолю — рецепти і поради
2677

Як смачно приготувати нагетси в домашніх умовах — рецепти і секрети

Як смачно приготувати нагетси в домашніх умовах — рецепти і секрети
862

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків

Смачно, ситно і просто — готуємо запіканку з кабачків
735

Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти

Готуємо смачні та оригінальні страви з баклажанами — рецепти
619

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепта
613

Готуємо швидкий і смачний сніданок за 10 хвилин — прості та легкі рецепти

Готуємо швидкий і смачний сніданок за 10 хвилин — прості та легкі рецепти
551

Готуємо страви французької кухні — рецепти смачного і ситного кіш Лорен

Кіш Лорен — це неймовірно смачний і ситний відкритий пиріг родом із Франції.
522

У чому користь чорної смородини і що з нею приготувати — смачні рецепти

У чому користь чорної смородини і що з нею приготувати — смачні рецепти