
Як смачно приготувати свинячі реберця — рецепти і поради
Як смачно приготувати свинячі реберця — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Ароматні, смачні, соковиті свинячі реберця — відмінна ідея для вечері! У цій статті розповімо, як смачно приготувати таку страву, щоб здивувати всю сім'ю.
Тушковані свинячі реберця зі сметаною — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 800 г свинячих реберець
- свіжомелених суміш 3-5 перців (або чорний)
- 2 середні цибулини
- 5-6 ст. ложок сметани
- 1 ч. ложка прованських трав
- 1 ложки рослинної олії
- сіль, перець — за смаком
Промийте реберця і просушіть паперовими рушниками. Розріжте між ребрами і поперчіть свіжомелених сумішшю перців.
Розігрійте на сковороді з товстим дном рослинну олію. Перекладіть ребра і підрум'яньте з обох сторін. Додайте подрібнену цибулю і готуйте ще 3-4 хвилини, помішуючи цибулю і реберця. Потім додайте приправи, сіль і сметану. Налийте половину стакана води і накрийте кришкою. Після закипання зменшіть вогонь і тушкуйте близько 25 хвилин, періодично перевертаючи реберця.
Смачного!
Свинячі реберця, запечені з яблуками — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 1,5 кг свинячих ребер
- 50 мл рослинної олії
- 50 мл меду
- 4 яблука
- 1 лимон
- сіль і спеції — за смаком
Видаліть серцевину з яблук, поріжте на шматочки і застеліть ними дно форми.
З'єднайте мед, олію, сік одного лимона і закип'ятіть суміш. Відокремте ребра один від одного, промийте і просушіть паперовими рушниками. Залийте медовим маринадом, додайте сіль, перець і добре перемішайте м'ясо.
Перекладіть реберця на яблука в форму і залийте медовим маринадом. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.
Готово!
Свинячі реберця в гранатовому соусі — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 700 г свинячих ребер
- 0,5 ч. л. меленого перцю
- 5 ст. л. соєвого соусу
- 3 зуб. часнику
- 1 біла цибуля
- 10 г сухого розмарину
- 0, 5 склянки червоного напівсухого вина
- 1 склянки гранатового соку
- 1 ст. л. пшеничного борошна
- 0,5 склянки рослинної олії
- 0,5 склянки гранатових зерен
Приготуйте соус: розігрійте олію на сковороді і обсмажте цибулю, часник і сухий розмарин.
З'єднайте борошно, гранатовий сік, вино і соєвий соус і вилийте на сковороду. Як тільки маса почне густіти — пропустіть через сито.
Перекладіть реберця в форму, залийте соусом і накрийте фольгою або кришкою. Відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, потім зменшіть температуру до 150 градусів і випікайте ще 20 хвилин.
При подачі посипте зернами граната.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття