Як приготувати торт "Червоний оксамит" в домашніх умовах — рецепт смачного десерту
Готувати торт "Червоний оксамит" дуже просто, а смак надовго запам'ятається всім любителям солодощів.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Яскраві барвисті коржі і білосніжний крем створюють неперевершений десерт, який відмінно підійде для знаменної дати або свята. Готувати торт "Червоний оксамит" дуже просто, а смак надовго запам'ятається всім любителям солодощів.
Торт "Червоний оксамит" — рецепт
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 340 г борошна
- 300 г цукру
- 5 г какао
- 1/4 ч. л. солі
- 5 г розпушувачу
- 3 г соди
- 3 яйця
- 300 г рослинної олії
- 280 г кефіру
- 2 ч. л. гелевого барвника
Для крему вам знадобиться:
- 100 г вершкового масла 82,5%
- 100 г цукрової пудри
- 5 г натурального екстракту ванілі
- 300 г сирного сиру
Візьміть невелику ємність і з'єднайте в ній борошно, цукор, какао, соду і розпушувач. Потім вбийте три яйця і розпушувач. У кінці додайте кефір і харчовий барвник. Перемішайте суміш за допомогою міксера. У результаті тісто повинне бу ти рідким. Залиште його на 10-20 хвилин.
Форму для випічки змастіть вершковим маслом і застеліть дно пергаментним папером. Влийте необхідну кількість тіста, відштовхуючись скільки коржів ви плануєте зробити.
Відправте коржі випікатися в розігріту до 170 градусів на 20 хвилин. Перевірте готовність за допомогою дерев'яної шпажки. Коли корж буде готовий, дайте йому відпочити протягом 2-х хвилин і дістаньте з форми. Потім дайте коржам охолонути при кімнатній температурі і відправте в холодильник на дві години. Після цього акуратно зріжте верхівку і торці, щоб торт зовні виглядав дуже красиво.
Приготуйте крем. Для цього подрібніть холодне вершкове масло на невеликі кубики і з'єднайте з цукровою пудрою. Збийте масу за допомогою міксера на високій швидкості. Потім додайте натуральний екстракт ванілі, перемішайте суміш і всипте сир. Знову перемішайте масу за допомогою міксера.
Змажте коржі кремом і прикрасьте зверху — за бажанням.
Готово!
Читайте також: Смачно та оригінально — готуємо торт «Бите скло»
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття