Menu
Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради

Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради

Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Останнім часом великою популярністю користується японський суп рамен. Але щоб побалувати себе цією стравою, не обов'язково бігти в найближчий японський ресторан, оскільки його можна з легкістю приготувати вдома. Про це розповімо в нашій статті і поділимося смачними рецептами.

Рамен з грибами, зеленою цибулею і локшиною — рецепт

Рамен з грибами, зеленою цибулею і локшиною

Візьміть інгредієнти:

  • 45 г сушених білих грибів
  • 2 скибочки сиру

Твердий сир

  • 3 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 2 стебла + 2 ст. л. лука-порей
  • 300 г грибів (за смаком)
  • 240 г локшини соба
  • 10 склянок води

Приготуйте локшину, як зазначено на упаковці. Візьміть велику каструлю і перекладіть в неї білі гриби, сир і воду. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть близько 15 хвилин. Процідіть гриби.

Розігрійте масло у великій каструлі. Додайте подрібнену цибулю, сіль і перець. Готуйте протягом 4-6 хвилин. Додайте гриби і продовжуйте готувати ще 6-8 хвилин. Влийте бульйон і доведіть масу до кипіння. Додайте локшину і добре прогрійте її.

Розлийте готовий рамен по тарілках і присипте подрібненим луком.

Готово!

Суп рамен зі свининою — рецепт

Суп рамен зі свининою

Вам знадобляться:

  • 500 г свинячого фаршу
  • 2 зуб. часник
  • 1 л курячого бульйону
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 20 г свіжого імбиру
  • 170 г локшини
  • 1 морквина (нарізана соломкою)
  • 100 г снігового горошку (нарізаного уздовж)
  • 1/3 чашки листя коріандру
  • 2 цибулини (тонко нарізаний)
  • 1 перець чилі (тонко нарізаний)

З'єднайте свинячий фарш, подрібнений часник і тертий імбир. Додайте сіль і перець. Зліпити невеликі кульки і складіть в миску.

Доведіть до кипіння 3 склянки води. Додайте нарізаний імбир, соєвий соус і подрібнений часник. Знову доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до середнього і додайте фрикадельки. Варіть протягом 5 хвилин до готовності. Додайте локшину, горох і моркву. Продовжуйте готувати, поки локшина не стягне м'якою.

Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу!

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття