
Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради
Як приготувати справжній японський суп рамен — рецепти і поради
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Останнім часом великою популярністю користується японський суп рамен. Але щоб побалувати себе цією стравою, не обов'язково бігти в найближчий японський ресторан, оскільки його можна з легкістю приготувати вдома. Про це розповімо в нашій статті і поділимося смачними рецептами.
Рамен з грибами, зеленою цибулею і локшиною — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 45 г сушених білих грибів
- 2 скибочки сиру
- 3 ст. л. соєвого соусу
- 2 ст. л. оливкової олії
- 2 стебла + 2 ст. л. лука-порей
- 300 г грибів (за смаком)
- 240 г локшини соба
- 10 склянок води
Приготуйте локшину, як зазначено на упаковці. Візьміть велику каструлю і перекладіть в неї білі гриби, сир і воду. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і варіть близько 15 хвилин. Процідіть гриби.
Розігрійте масло у великій каструлі. Додайте подрібнену цибулю, сіль і перець. Готуйте протягом 4-6 хвилин. Додайте гриби і продовжуйте готувати ще 6-8 хвилин. Влийте бульйон і доведіть масу до кипіння. Додайте локшину і добре прогрійте її.
Розлийте готовий рамен по тарілках і присипте подрібненим луком.
Готово!
Суп рамен зі свининою — рецепт
Вам знадобляться:
- 500 г свинячого фаршу
- 2 зуб. часник
- 1 л курячого бульйону
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 20 г свіжого імбиру
- 170 г локшини
- 1 морквина (нарізана соломкою)
- 100 г снігового горошку (нарізаного уздовж)
- 1/3 чашки листя коріандру
- 2 цибулини (тонко нарізаний)
- 1 перець чилі (тонко нарізаний)
З'єднайте свинячий фарш, подрібнений часник і тертий імбир. Додайте сіль і перець. Зліпити невеликі кульки і складіть в миску.
Доведіть до кипіння 3 склянки води. Додайте нарізаний імбир, соєвий соус і подрібнений часник. Знову доведіть до кипіння на сильному вогні. Потім зменшіть вогонь до середнього і додайте фрикадельки. Варіть протягом 5 хвилин до готовності. Додайте локшину, горох і моркву. Продовжуйте готувати, поки локшина не стягне м'якою.
Розлийте суп по тарілках і подавайте до столу!
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття