Menu
Як приготувати рисовий пудинг — смачні рецепти

Як приготувати рисовий пудинг — смачні рецепти

Як приготувати рисовий пудинг — смачні рецепти

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Рисовий пудинг — це неймовірно ситна і смачна страва, яка відмінно підійде для сніданку. Пропонуємо вам кілька апетитних рецептів, які приготувати не скласти труднощів.

Рисовий пудинг з корицею — рецепт

Рисовий пудинг з корицею

Вам знадобляться:

  • 1 л молока

Молоко

  • 150 г круглого рису
  • 2 пакетики ванільного цукру
  • 1 паличка кориці
  • 100 г цукру
  • дрібка солі

Відваріть рис в підсоленій киплячій воді протягом 5 хвилин. Потім промийте його холодною водою.

Розігрійте молоко і додайте ванільний цукор, корицю і 50 г цукру. Перекладіть рис і продовжуйте готувати ще 30-35 хвилин, періодично помішуючи пудинг. Потім дайте йому охолонути, прибравши паличку кориці.

Перекладіть масу в керамічні форми для випічки, посипте цукром і відправте в духовку при 210 градусів на кілька хвилин.

Готово!

Рисовий пудинг з гірким шоколадом — рецепт

Рисовий пудинг з гірким шоколадом

Візьміть інгредієнти:

  • 100 г круглого рису
  • 50 г коричневого цукру
  • 400 мл мигдалевого молока
  • 100 г гіркого шоколаду
  • фісташки — за бажанням

З'єднайте молоко з цукром і шматочками шоколаду. Поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, поки шоколад повністю не розчиниться. Додайте рис і продовжуйте варити протягом 20 хвилин. Молоко не повинно повністю випаруватися. Потім перекладіть рис у стаканчики і відправте в холодильник на 2 години і більше.

Перед подачею посипте фісташками.

Смачного!

Рисовий пудинг з грушами і медом — рецепт

Рисовий пудинг з грушами і медом

Вам знадобляться:

  • 1 склянка рису
  • 1/4 ч. л. солі
  • 5 склянок молока
  • 1/2 склянки цукру
  • 1/2 ч. л. апельсинового соку
  • 1 груша
  • 1/3 чашки смажених рубаних фісташок
  • 1,5 склянки води
  • мед — для подачі

Візьміть каструлю і з'єднайте рис, сіль і 1,5 склянки води. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте до тих пір, поки вода повністю не випарується. Влийте молоко, знову доведіть до кипіння та зменшіть вогонь, продовжуючи готувати ще 30-35 хвилин.

Додайте апельсиновий сік, цукор і варіть, поки цукор повністю не розчиниться. Дайте охолонути і можна подавати до столу зі скибочками груші, фісташками і медом.

Готово!

Читайте також: Як приготувати глазуровані сирки — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття