
Як приготувати рисовий пудинг — смачні рецепти
Як приготувати рисовий пудинг — смачні рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Рисовий пудинг — це неймовірно ситна і смачна страва, яка відмінно підійде для сніданку. Пропонуємо вам кілька апетитних рецептів, які приготувати не скласти труднощів.
Рисовий пудинг з корицею — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 л молока
- 150 г круглого рису
- 2 пакетики ванільного цукру
- 1 паличка кориці
- 100 г цукру
- дрібка солі
Відваріть рис в підсоленій киплячій воді протягом 5 хвилин. Потім промийте його холодною водою.
Розігрійте молоко і додайте ванільний цукор, корицю і 50 г цукру. Перекладіть рис і продовжуйте готувати ще 30-35 хвилин, періодично помішуючи пудинг. Потім дайте йому охолонути, прибравши паличку кориці.
Перекладіть масу в керамічні форми для випічки, посипте цукром і відправте в духовку при 210 градусів на кілька хвилин.
Готово!
Рисовий пудинг з гірким шоколадом — рецепт
Візьміть інгредієнти:
- 100 г круглого рису
- 50 г коричневого цукру
- 400 мл мигдалевого молока
- 100 г гіркого шоколаду
- фісташки — за бажанням
З'єднайте молоко з цукром і шматочками шоколаду. Поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, поки шоколад повністю не розчиниться. Додайте рис і продовжуйте варити протягом 20 хвилин. Молоко не повинно повністю випаруватися. Потім перекладіть рис у стаканчики і відправте в холодильник на 2 години і більше.
Перед подачею посипте фісташками.
Смачного!
Рисовий пудинг з грушами і медом — рецепт
Вам знадобляться:
- 1 склянка рису
- 1/4 ч. л. солі
- 5 склянок молока
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 ч. л. апельсинового соку
- 1 груша
- 1/3 чашки смажених рубаних фісташок
- 1,5 склянки води
- мед — для подачі
Візьміть каструлю і з'єднайте рис, сіль і 1,5 склянки води. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте до тих пір, поки вода повністю не випарується. Влийте молоко, знову доведіть до кипіння та зменшіть вогонь, продовжуючи готувати ще 30-35 хвилин.
Додайте апельсиновий сік, цукор і варіть, поки цукор повністю не розчиниться. Дайте охолонути і можна подавати до столу зі скибочками груші, фісташками і медом.
Готово!
Читайте також: Як приготувати глазуровані сирки — рецепти і поради
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття