Menu
Як приготувати печиво «Горішки» — смачні рецепти

Як приготувати печиво «Горішки» — смачні рецепти

Цей десерт — один з найпопулярніший як в нашому дитинстві, так і зараз.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Цей десерт був одним з найпопулярніший в нашому дитинстві і залишається таким зараз. Оригінальний вигляд і неймовірно смачна начинка не може не сподобається затятим ласунам. Пропонуємо кілька рецептів цих смачних ласощів.

Горішки з вареним згущеним молоком — рецепт

Горішки з вареним згущеним молоком

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 250 г маргарину
  • 1 склянка цукру
  • 1 яйце
  • 100 г сметани

Сметана

  • 100 г майонезу
  • 4 склянки борошна
  • 0,5 ч. л. соди
  • 180 г вершкового масла

В першу чергу просійте борошно. На великій тертці натріть охолоджене маргарин. З'єднайте з борошном і ретельно розітріть руками. Додайте майонез, сметану, цукор, гашену соду і яйце. Потім замісіть тісто. Сформуйте кулю і загорніть в харчову плівку. Відправте в холодильник на пів години.

Тим часом приготуйте крем. Для цього збийте вершкове масло з вареним судженим молоком.

Охолоджене тісто перекладіть на робочу поверхню і скачайте невеликі кульки, розміром з фундук. Потім перекладіть з в горішницю і готуйте до золотистого кольору. Після цього остудіть і видаліть зайве тісто. Наповніть половинки кремом і з'єднайте.

Готово!

Горішки з сюрпризом — рецепт

Горішки з сюрпризом

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1/2 л молока

Молоко

  • 3 ст. борошна
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 1/2 ч. л. соди
  • 1/4 банки згущеного молока
  • 2 яйця
  • 100 г вершкового масла

Вершкове масло

  • 1/2 ч. л. лимонного соку
  • 200 г вершкового масла (для начинки)
  • 150 г цукру
  • Бісквітна крихта
  • Улюблені ягоди
  • Дрібка солі

Насамперед слід приготувати начинку. Для цього зваріть в молоці манну кашу і дайте їй трохи охолонути. Після цього додайте вершкове масло кімнатної температури, яке потрібно заздалегідь дістати з холодильнику. Перемішайте і тільки потім всипте крихту бісквіта. Добре збийте крем за допомогою міксера, щоб домогтися однорідної консистенції і відправте її в холодильник.

Тим часом візьміть невелику ємність і збийте цукор з яйцями. Додайте м'яке вершкове масло і знову добре перемішайте. Потім додайте погашену соду, просіяне борошно, сіль і замісіть тісто. Воно повинно у вас вийде м'яким і еластичним.

Візьміть спеціальну форму для запікання і змастіть її маслом. У кожну з них перекладіть трохи тесту і випікайте до золотистого кольору. Потім готові горішки начините кремом і додайте в кожну різні ягоди. З'єднайте дві половинки і подавайте до чаю.

Готово!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття