Як приготувати ідеальний крем-суп – рецепти і секрети
Крем-суп – ідеальний варіант, якщо хочеться чогось смачненького, легкого і ситного.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Крем-суп – ідеальний варіант, якщо хочеться чогось смачненького, легкого і ситного. А готувати таку страву дуже просто. Важливо, щоб готовий крем-суп був однорідним, без грудочок і шматків продуктів. Якщо ваша страва вийшла дуже густою – додайте ще трохи бульйону, або теплих вершків. Текстура супу повинна бути однорідною і не занадто густою.
Пропонуємо вам рецепти крем-супів, які обов'язково оцінять ваші близькі та рідні.
Цибулевий крем-суп
Вам знадобиться:
- 1 цибуля-порей
- 4 картоплі
- 1 гол. ріпчастої цибулі
- 150 мл 10% -них вершків
- 100 г житніх сухарів
- 30 г вершкового масла
Наріжте кільцями цибулю-порей та ріпчасту цибулю. Розтопіть вершкове масло в каструлі і обсмажте цибулю до золотистого кольору. Наріжте картоплю на кубики. Зваріть його і подрібніть все за допомогою блендера. Додайте вершки і ретельно перемішайте. Посипте сухарями, посоліть і поперчіть. Готово!
Сирний крем-суп з морепродуктами
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 3 невеликих картоплі
- 1 морква
- 1 ріпчаста цибуля
- 3 плавлених сирка
- 1,5 ч. л. меленого сушеного часнику
- 200 г заморожених мідій
- 150 г очищених варених креветок
- 150 г сухарів
Моркву, цибулю і картоплю зваріть в підсоленій воді. Потім відлийте півсклянки бульйону і подрібніть все в блендері.
Наріжте сир на кубики і розтопіть в півсклянки бульйону. Потім додайте отриману суміш в суп і варіть протягом 5 хвилин, додавши сушений часник. Готово!
Крем-суп з волоськими горіхами і соусом бешамель
Для приготування візьміть інгредієнти:
- 700 мл курячого бульйону
- 1 невелику цибулину
- 130 г волоських горіхів
- 1/4 стебла селери
- 1/4 ч. л. меленого мускатного горіха
- 2 ст. л. вершкового масла
- 240 мл вершків
- 2 ст. л. борошна
- 120 мл молока
- сіль – за смаком
Влийте бульйон в каструлю і додайте подрібнену цибулю, горіхи і селеру. Доведіть до кипіння і зменшіть вогонь. Накрийте кришкою і готуйте ще півгодини. Потім подрібніть масу за допомогою блендера і процідіть через сито.
Розігрійте в сотейнику масло і додайте борошно. Добре перемішайте. Акуратно введіть молоко, постійно помішуючи. Доведіть до кипіння і готуйте, поки соус не загусне, протягом однієї хвилини.
Потім додайте вершки, горіхову суміш, посоліть і ретельно перемішайте. Готуйте ще кілька хвилин. Смачного!
Більше цікавих рецептів – в статті Топ-3 овочевих крем-супи для ситного дієтичного обіду
Читайте також: Здорове харчування — готуємо смачний овочевий суп нашвидкуруч
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття