Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти
Як приготувати ідеальний крем для капкейків – 4 смачних рецепти
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Головною прикрасою будь-якого святкового столу можуть стати капкейки. Вони не тільки красиво виглядають, але і неймовірно смачні. В інтернеті безліч крутих рецептів тіста для капкейков, а ось як приготувати для них ідеальний крем – розповімо в цій статті.
Масляний крем – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- вершкове масло – 250 г
- цукрова пудра – 4,5 склянки
- молоко – 1/4 ст
- ваніль – 1 стручок (необхідне тільки насіння)
- гелевий харчовий барвник – за бажанням
Збийте масло кімнатної температури за допомогою міксера, поступово додаючи половину цукрової пудри. Потім додайте молоко, ваніль, а також харчовий барвник – за бажанням. Збивайте до легкої, повітряної консистенції, поступово додаючи другу половину цукру. Перемістіть крем в кондитерський мішок і прикрасьте капкейки.
Крем з вершкового сиру – рецепт
Вам знадобиться:
- вершковий сир – 170 г
- вершкове масло – 50 г
- ванільний екстракт – 1/2 ч. л.
- цукрова пудра – 1/4 ст.
Збийте масло і сир кімнатної температури за допомогою міксера до однорідної консистенції. Додайте ванільний екстракт, а потім поступово всипайте цукрову пудру і продовжуйте збивати до однорідності. Охолодіть крем і перемістіть в кондитерський мішок. Видавіть крем на повністю охолоджені капкейки.
Ганаш – рецепт
Візьміть інгредієнти:
- шоколад 70% какао – 225 г
- 30% вершки – 270 г
- мед – 40 г
Вершки і мед доведіть до кипіння. Подрібніть шоколад і залийте його гарячими вершками з медом. Перемішайте до однорідної маси. Відправте в холодильник і потім можете використовувати для десертів.
Крем-меренга для капкейков – рецепт
Вам знадобиться:
- яєчні білки – 3 шт.
- вода – 1/4 ст.
- цукор – 1 ст.
- щіпка лимонної кислоти
- вершкове масло – 170 г
- ванільний екстракт – 1/2 ст. л.
- харчовий барвник – за бажанням
З'єднайте цукор та воду і варіть на середньому вогні, періодично помішуючи, щоб цукор розчинився. Тим часом збийте яєчні білки: додайте вальний екстракт і збивайте до стійких піків. З'єднайте сироп і білки та збивайте їх на середній швидкості. Не вимикайте міксер до охолодження суміші (це може зайняти 20-30 хвилин). Як тільки білок охолоне – поступово додайте масло кімнатної температури. У міру збивання суміш повинна стати однорідною і гладкою. Додайте харчовий барвник і добре перемішайте. Потім перемістіть суміш в кондитерський мішок і прикрасьте свій десерт.
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття