Menu
Яблучний Спас 2020 — оригінальні рецепти з яблук

Яблучний Спас 2020 — оригінальні рецепти з яблук

Яблучний Спас 2020 — кращі рецепти з яблук

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Як тільки достигли смачні яблука в саду — приходить Яблучний Спас. Це християнське свято, яке ще називається Другим Спасом.

У цей день господині починають робити заготовки на зиму з яблук і готувати смачні страви. Намагаємося не відставати від традицій. Смачні рецепти яблучних пирогів ви можете знайти у статті Що приготувати на Яблучний Спас — найкращі рецепти яблучних пирогів. Сьогодні ми підготували для вас добірку більш оригінальних рецептів із яблук.

Крамбл з яблуком і бананом — рецепт

Крамбл з яблуком і бананом

Для начинки вам знадобляться:

  • 4 середніх яблука
  • 1 середній банан
  • 3 ст. л. крему з каштанів
  • 4 ст. л. меду
  • кориця — за смаком

Для тіста візьміть:

  • 50 г пшеничного борошна
  • 45 г мигдального борошна
  • 60 г цукру
  • 60 г вершкового масла

Вершкове масло

Яблука наріжте кубиками, а банан — кружечками. Додайте корицю, мед, столову ложку води і добре все перемішайте.

Готуємо тісто. Для цього з'єднаєте борошно, цукор, порізане кубиками вершкове масло і замісіть тісто руками.

Візьміть форму для запікання і викладіть яблука з бананом. Додайте крем із каштанів і зверху рівномірно розподіліть тісто. Відправте крамбл у розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин.

Готово!

Зелений салат з яблуком — рецепт

Зелений салат з яблуком

Візьміть інгредієнти:

  • 400 г помідорів
  • 200 г огірків
  • 1 середнє зелене яблуко
  • 1-2 пір'я молодої цибулі
  • 15 г кореня імбиру
  • 40 г арахісу
  • 1 лимон
  • 3 ст. л. оливкової олії
  • 1/2 стручка ванілі
  • кілька гілочок базиліка
  • сіль і перець — за смаком

Подрібніть і обсмажте на сухій сковороді арахіс. В окремій мисці з'єднайте насіння ванілі і оливкову олію. Корінь імбиру натріть на дрібній тертці і перекладіть в миску з оліює і ваніллю. Додайте сік половини лимона, сіль і перець. Добре перемішайте.

Очистіть огірки від шкірки і наріжте кубиками. Таким чином наріжте помідори і подрібніть цибулю. Викладіть помідори, огірок і цибулю в салатник.

Почистіть яблуко, видаливши серцевину і шкірку та наріжте соломкою, окропивши лимонним соком. Перекладіть його до решти інгредієнтів. Полийте салат заправкою і прикрасьте базиліком і арахісом.

Готово!

Пиріг зі свининою і яблуками — рецепт

Пиріг зі свининою і яблуками

Візьміть інгредієнти:

  • 700 г картоплі
  • 1/2 ст. молока

Молоко

  • 1/4 ст. вершкового масла
  • 450 г свинячого фаршу
  • 340 г яблук
  • 1 велика морква
  • 1 велика цибулина
  • 1/2 чашки свіжої або консервованої кукурудзи
  • 1/2 чашки свіжого або консервованого зеленого горошку
  • 1/2 ст. твердого сиру

Твердый сыр

  • 1/2 ст. курячого або овочевого бульйону
  • 1/2 ч. л. сушеного чебрецю
  • сіль і перець — за смаком

Почистіть яблука, видаливши серцевину і шкірку. Наріжте невеликими кубиками.

Відваріть картоплю і пюрируйте суміш, додавши молоко, вершкове масло, сіль і перець.

Розігрійте рослинну олію на сковороді і обсмажте моркву, цибулю і фарш протягом 10-15 хвилин. Потім додайте бульйон, сіль, перець і сушений чебрець. Продовжуйте готувати на повільному вогні близько 10 хвилин. Додайте яблука, кукурудзу і горошок і тушкуйте ще 1-2 хвилини.

Візьміть форму для випічки і покладіть начинку. Потім викладіть картопляне пюре рівним шаром. Посипте тертим сиром і відправте в розігріту до 190-200 градусів духовку на 20-30 хвилин.

Смачного!

Читайте також: Що приготувати на Яблучний Спас — найкращі рецепти яблучних пирогів

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття