Menu
Сиркові десерти – унікальне поєднання користі та смаку

Сиркові десерти – унікальне поєднання користі та смаку

Пропонуємо вам поласувати новими сирковими десертами від ТМ «Яготинське».

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Всі ми добре знаємо, що кисломолочний сир – це унікальний продукт, у якому міститься величезна кількість вітамінів та мікроелементів для нашого здоров'я.

А ще кисломолочний сир – це не тільки корисно, а й дуже смачно. Його не тільки можна вживати окремо, а й готувати з нього улюблені страви: наприклад, сирники, смузі, запіканки, макарони з сиром та багато інших. Кисломолочний сир також є чудовою основою для смачних та корисних десертів, які ви можете приготувати вдома, – зі сметаною, медом, ягодами, горіхами, насінням та іншими інгредієнтами.

Але якщо часу зовсім мало або немає можливості готувати, та хочеться поласувати чимось смачненьким, то чудово підійдуть готові сиркові десерти, що давно завоювали любов дітей та дорослих. На полицях магазинів можна знайти смачні сиркові десерти з ваніллю, курагою, родзинками, фруктовими добавками.

Сьогодні пропонуємо вам поласувати новими сирковими десертами від ТМ «Яготинське». Ви точно будете приємно вражені, адже лінійка нових десертів містить не тільки класичні наповнювачі, такі як «Полуниця», «Персик», «Чорниця», а й абсолютно унікальні смаки: «Фісташкове морозиво», «Мигдаль», «Ананас-диня» та «Шоколад-фундук».

Сиркові десерти Яготинське

Крім широкого вибору смаків, особливістю нових сиркових десертів від ТМ «Яготинське» є те, що вони містять великі шматочки фруктів та значно більшу кількість натуральних плодово-ягідних наповнювачів. Це робить їх смак неймовірно насиченим та яскравим.

Сиркові десерти Яготинське

Ще однією новинкою від ТМ «Яготинське» є тришарові сиркові десерти, які є абсолютно унікальним продуктом для українського ринку. До складу цих десертів входять мюслі, що складаються з суміші 5 різних злаків та горіхів, кисломолочний сир та натуральні фрукти та ягоди. Тришарові десерти також порадують вас своїми смаками: класичним «Вишня» та екзотичними «Груша-лайм» і «Персик-маракуйя».

Сиркові десерти Яготинське

Як і вся продукція групи компаній «Молочний Альянс», нові сиркові десерти виготовляються з натуральних інгредієнтів найвищої якості: ідеальної молочної сировини, що заквашується чистими культурами молочнокислих бактерій, та різноманітних наповнювачів.

Нові сиркові десерти від ТМ «Яготинське» стануть прекрасним варіантом для корисного прекусу, який можна взяти з собою, швидким поживним сніданком або просто оригінальними ласощами для всієї родини.
Сподіваємося, сиркові новинки від ТМ «Яготинське» стануть невід’ємною частиною вашого раціону та будуть радувати вас своїми смаками кожен день.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття