Menu
Сирники в духовці

Сирники в духовці

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

  • Сир кисломолочний ТМ «Яготинський» 5% — 500 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукор — 90 г
  • Ванільний цукор — 10 г
  • Розпушувач — 6 г
  • Борошно — 100 г
  • Родзинки — 40 г
  • Сіль — за смаком
  • Яєчний жовток (для змащування сирників)

 

Приготування:

  1. Родзинки замочіть на 10 хвилин у окропі. Воду злийте та висушіть серветкою.
  2. Викладіть м'який, не надто вологий сир у миску. Додайте яйця, цукор, сіль, ванілін, перемішайте.
  3. Просійте у сирну масу борошно з розпушувачем, перемішуючи лопаткою. Додайте родзинки. Все ретельно перемішайте.
  4. Деко застеліть пергаментом. Зформуйте сирники та викладайте на лист. Зверху змастіть яєчним жовтком.
  5. Випікайте сирники у духовці, розігрітій до 200°C 20 хвилин.
  6. Готові сирники посипте цукровою пудрою.

Смачного!

 

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття