-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Філе куряче — 600 г
- Морква — 1 шт.
- Капуста білокачанна — 1 шт.
- Цвітна капуста — 1 шт.
- Цибуля — 1 шт.
- Плавлений сир «Король сирів» ТМ «Пирятин» — 220 г
- Перець горошком — 5 шт.
- Сіль — за смаком
Приготування:
- Відварюємо курку з сіллю до напівготовності (40 хв приблизно).
- Капусту, моркву і цибулю ріжемо будь-якої форми. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття.
- До курячого бульйону закладаємо цвітну капусту і варимо 5 хв (вода в каструлі повинна трохи булькати). Через 5 хв кладемо морквину з цибулею і ще через 5 хв — білокачанну капусту і варимо 10 хв.
- Тим часом, куряче філе ріжемо на шматочки і додаємо до овочевої суміші. Туди ж вичавлюємо з туби плавлений сирок. І все проварюємо 10 хвилин.
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття