Menu
Сирний суп з капустою, куркою і плавленим сиром

Сирний суп з капустою, куркою і плавленим сиром

 

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Інгредієнти:

 

Приготування:

  1. Відварюємо курку з сіллю до напівготовності (40 хв приблизно).
  2. Капусту, моркву і цибулю ріжемо будь-якої форми. Цвітну капусту розбираємо на суцвіття.
  3. До курячого бульйону закладаємо цвітну капусту і варимо 5 хв (вода в каструлі повинна трохи булькати). Через 5 хв кладемо морквину з цибулею і ще через 5 хв — білокачанну капусту і варимо 10 хв.
  4. Тим часом, куряче філе ріжемо на шматочки і додаємо до овочевої суміші. Туди ж вичавлюємо з туби плавлений сирок. І все проварюємо 10 хвилин.

Смачного!

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття