-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття
Інгредієнти:
- Моццарелла ТМ «Яготинська» — 250 г
- Сметана 20% жиру ТМ «Яготинська» — 250 г
- Молоко ТМ «Яготинське» пряжене 2,6% жиру — 100 г
- Яйця — 2 шт.
- Борошно — 200 г
- Розпушувач — 1 ч. л.
- Сіль — 1/3 ч. л.
- Масло вершкове ТМ «Яготинське» 73% жиру — для смаження
Приготування:
- Підготувати усі продукти. Сир натерти на великій тертці. Змішати яйця, сметану, сіль та розпушувач.
- Додати просіяне борошно і замісити тісто, воно густе.
- Додати сир та добре все перемішати до однорідної маси.
- Розтопити вершкове масло на пательні. Налити половину маси тіста, накрити кришкою, зменшити вогонь.
- Через 7–10 хвилин, акуратно перевернути коржик на інший бік, накрити кришкою і смажити ще 7–10 хвилин.
- Коржики подавати гарячими, вони дуже ніжні всередині, сир тягнеться. Ідеальний сніданок для вихідного дня!
Смачного!
Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.
-
Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття